Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csináltál a babád lábáról,...

Csináltál a babád lábáról, kezéről gipsz lenyomatot?

Figyelt kérdés
Hogy csináltad pontosan? Milyen gipsszel? Láttam a Brendonban, de olyan drága volt a készlet.
2010. júl. 13. 23:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gipszlenyomatot nem (sztem az jóval bonyolultabb), csak befestettem a lábát vízfestékkel, azzal csináltunk nyomot. A kezét nem merem, mert beveszi a szájába.
2010. júl. 13. 23:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Hobbiboltban van levegőn száradó gyurma. Én azzal csináltam.
2010. júl. 14. 00:30
 3/12 anonim ***** válasza:

Igen én brendonosat vettem.Nagyon szuper lett:)Nagyon jó ajándékötlet volt a nagyiknak karácsonyra.A lábáról is és a kezéről is csináltunk, de nem lenyomat hanem olyan 3D-s kép ami kiemelkedik a keretből.

Amúgy vizfestékkel is csináltam lenyomatot.

2010. júl. 14. 08:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is gyurmáztam:D Csak én süthetővel csináltam:)Nem törik úgy mint a gipsz:)Keze lába benne van:)
2010. júl. 14. 08:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Én só-liszt gyurmát készítettem, abba nyomtam bele a kezét és a lábát, majd mikor kiszáradt, feltöltöttem gipsszel, amit később be is festettem. Nagyszülőknek ajándékként adtuk.
2010. júl. 14. 14:52
 6/12 A kérdező kommentje:
De hogy lesz abból 3D-s kép? Hogy kell csinálni? Akkor azt is lehet sógyurmából is, nem?
2010. júl. 14. 20:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Tavaly októberben szerettem volna kisfiam láblenyomatát megörökíteni, de a Rossmann-os szett nagyon gagyi volt, így nem sikerült...
2010. júl. 14. 21:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Bocsi az off-ért: milyen arányban kell készíteni a só-liszt gyurmát?

On: Mi is a festét-módszerrel csináltuk a láblenyomatot még 2 hós korában. Temperát használtam, ami úgy megfogta a talpát, hogy nem tudtam lesikálni, tiszta kék maradt. Pont másnap mentünk a doktornőhöz oltásra...

2010. júl. 14. 21:59
 9/12 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 3Ds.

Elsőnek egy gumi masszába kell belenyomni a kicsi kezét vagy lábát.Ez pár másodperc alatt megszárad, de addig nem szabadna mozognia.Simán kiveszi belőle a kezét(nem lesz tőle ragacsos), és ezt a gumit öntjük fel gipszel.Ha az megkötött levágjuk róla a gumit, van hozzá egy képkeret oda beleragasztjuk lefestjük és kész is:)

2010. júl. 15. 08:38
 10/12 A kérdező kommentje:
Ahan, értem. Hát nem tudom, hogy tud mozdulatlan maradni, talán egy egész pici babánál meg lehet csinálni, de az én 5,5 hós babám, ha ébren van, meg sem áll a keze-lába, szóval azt már sajnos nem tudom neki megcsinálni. Marad a lenyomat.
2010. júl. 15. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!