Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Születendő lányomnak Violetta,...

Születendő lányomnak Violetta, Lukrécia vagy Almudéna nevet válasszak?

Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 19:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Mennyire fog téged "áldani" pl. neurológus kutató professzorként prof. dr. Tóth Almudéna Lukrécia névvel..."

Legalább rögtön megtalálják, ha keresik, nem az lesz, mikor rákeresnek, hogy akkor most melyik a neurológus a sok Tóth Katalinból?? Én legalábbis rohadtul utálom, mikor valami orvost vagy ilyesmit keresek, akinek tudom a nevét, és van még 12 másik ugyanolyan nevű csak épp mind másnak a doktora és egy örökkévalóság mire kibányászom, hogy nekem ki is kell közülük.

Ettől függetlenül az Almudéna nem tetszik, de ennél hülyébb érvet még nem hallottam ellene. Még ha Eperke lenne, mert az mennyire komolytalan vagy valami, de az Almudéna csak furcsa/csúnya (kinek mi) de nem komolytalan.

2013. dec. 9. 15:41
 22/23 anonim válasza:
Violetta
2014. máj. 21. 14:23
 23/23 anonim válasza:
Lukrécia
2015. júl. 29. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!