Mindenképp szeretnék Koreai nevet adni a gyerekemnek, hogy csináljam?
Koreaiul szeretném leírni és nem magyar kiejtés szerint, tudom hogy ez így ne lehetséges. De ha más országban szülném meg pl. úgy hogy ott nyaralok aztán visszajövök magyarországra akkor ugye nem változtatják meg...
Pl.: ha kisfiam Min-Ki lenne és Angliában szülném meg akkor úgy maradna a neve ahogy bediktáltam?
19-es vagyok.
"teljesen megértelek a koreaiak csodálatosak, szeretek mindent ami koreai, logikus, hogy a gyerekemnek is koreai nevet akarok adni, én nagyon megértelek Téged!"
Én is megértem a kérdezőt, de buta ötlet. És én is imádom a koreai kultúrát, a szokásaiktól kezdve a nyelven át mindent, mégsem adnék koreai nevet a gyerekemnek. Abban is igazat adok, hogy szépek a koreai nevek, de egy totál magyar gyereknek csak megkeseríti az életét egy ilyen név.
"Ismerem a kultúrájukat, a többiekkel ellentétben."
Én is ismerem a kultúrájukat, nem tudom, miből vontad el a következtetést, hogy a válaszolók közül senki sem ismeri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!