Mindenképp szeretnék Koreai nevet adni a gyerekemnek, hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Koreaiul szeretném leírni és nem magyar kiejtés szerint, tudom hogy ez így ne lehetséges. De ha más országban szülném meg pl. úgy hogy ott nyaralok aztán visszajövök magyarországra akkor ugye nem változtatják meg...
Pl.: ha kisfiam Min-Ki lenne és Angliában szülném meg akkor úgy maradna a neve ahogy bediktáltam?
2013. dec. 8. 16:12
1/21 anonim válasza:
Koreai apukát keress hozza es akkor ugy anyakonyvezik.
2/21 A kérdező kommentje:
Köszi, és úgy is megoldható ha magyar az apa vagy csak akkor ha Koreai?
2013. dec. 8. 16:30
3/21 anonim válasza:
csak ha kóreai. Egyébként miért akarsz neki ilyen nevet adni ha magyar lesz? szét cikiznék a suliban az tuti.
4/21 anonim válasza:
Ne aggódj, mire babázásra kerül a sor, kinősz a k-pop mániából.
5/21 anonim válasza:
Magyar apàval nem.....magyar gyerek magyar név ilyen egyszerű
6/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom de valami különlegeset akarok neki, nehogy úgy járjon mint én, általánosban ketten voltunk ugyanolyan névvel és engem mindig a teljes nevemen hívtak és nagyon roszzul esett, amm később ki szeretnék menni Koreába...
2013. dec. 8. 16:39
7/21 anonim válasza:
Itt Angliában magasról tesznek rá, hogy hogy hívod a gyereked. Azt anyakönyvezik, amit bediktálsz. Aztán otthon már nem tudnak mit csinálni. Ezzel csak egy a gond. Külföldön szülsz, akkor utána még hetekig nem mehetsz sehova. Egyszeri kiutazási engedélyt kell kérni, ami akár 3-6 hónapig is eltarthat, mire meglesz. Angliában élek, csak azért tudom.
8/21 anonim válasza:
Rosszul esett, hogy a teljes neveden hívtak és hogy ketten is voltatok azzal a névvel? Ezért csesznéd el a gyereked életét egy nálunk egyáltalán nem ismert névvel? Te tiszta h.lye vagy. Sajnálom a gyerekedet. Majd ha kimész Koreába, ahogy írod, lehet ott minden második embernek az lesz a neve amit a gyerekednek adsz. Akkor át fogod anyakönyveztetni?
9/21 anonim válasza:
És mit mondasz a gyerekednek, akinek semmi köze Koreához, hogy miért olyan a neve? Ne haragudj, de ez nagyon buta ötlet. Olyan extrém nevek vannak az anyakönyvezhető nevek között, hogy csak néz az ember, abból is nagyon extrákat találsz ám. pl. Ildefonz, Katapán, Libóriusz, Manszvét, Omri, Razmus, Tonuzóba, Vern stb, csak kiragadtam párat.
10/21 A kérdező kommentje:
Nekem van 1 vietnámi osztálytársam is és őt senki nem cseszegette a neve miatt, és itt teljesen nem ismert névvel itt pont ez a lényeg hogy különleges legyen... és ha kimegyek Koreába akkor az még jó sok idő, mert ahhoz előbb MINIMUM társalgási szinten kéne tudnom koreaiul (de nem tudok szóval). A másik az hogy ha kimegyek akkor remélem olyan osztályba kerül ahol csak neki lesz ilyen neve, ha nem és őt ZAVARJA akkor megy egy másik osztályba!
2013. dec. 8. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!