Úgy döntöttem nem élek együtt a kisfiam apjával, hogy magyarázzam meg ezt a gyerekemnek?
Figyelt kérdés
Nem terveztünk gyereket, és nem alakult ki részemről szerelem. Már 3 éves a gyerekem, de még mindig őrlődök. De nem szeretem az apját :(.2013. ápr. 28. 09:51
1/8 anonim válasza:
Nem vagy te egy kicsit felelőtlen? Védekezni nem szokás, ha nem akarsz gyereket? Ha meg becsúszik az a gyerek, akkor vállald a következményeket! Annak a gyereknek egy életre tönkreteszed az életét apa nélkül.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, az voltam, illetve voltunk. Nem vagyok rossz ember hibáztam. De ezen már nem változtathatok.
2013. ápr. 28. 10:11
3/8 anonim válasza:
Szerintem meg akkor teszed tönkre az életét, ha együtt maradsz és azt kell látnia, éreznie, hogy boldogtalan vagy. Nagyon sok anyuka nem válik el, nem hagyja ott az apát a gyerek miatt, de meg lehet kérdezni azokat a gyerekeket (persze nem egy 3 éveset), hogy nekik jó-e az, hogy állandó feszültség és veszekedés van apa és anya között? Vagy azt látnia, hogy nem is szólnak egymáshoz? A gyereknek akkor jó, ha az anyukájának is jó! Én a helyedben megmondanám a kisfiúnak, hogy nagyon szomorú vagy, és ahhoz hogy boldog legyél el kell mennetek. Persze ezerszer át kell vele beszélni, és biztos nem fogadja jól, de később megérti.
4/8 anonim válasza:
Az elsőnek nincs igaza.Nem szereted a párod akkor békésen váljanak el útjaitok,nem csak a gyerek élete fontos hanem a tiéd is,nem is értek sok embert,aki szenved inkább a párja mellett,amúgy hidd el a gyerek érzi és látja,hogy gondok vannak,és ha nem éltek együtt is sokat találkozhat majd az apjával,te meg később boldog lehetsz egy másik férfi mellett, a párod meg egy másik nő mellett.
5/8 anonim válasza:
Nehéz ilyenkor, de inkább válj el a párodtól, beszélj a kisfiaddal is. Kívánom neked, hogy később megtaláld az igaz szerelmet és kifiadnak egy új apukát!
6/8 A kérdező kommentje:
Nem élünk együtt, csak a gyerekem még nem annyi idős h értené, és mi van, ha ő meg vele szeretne lenni...mondjam azt h nem szeretem, ilyen egyszerű lenne?
2013. ápr. 29. 01:21
7/8 anonim válasza:
NEM TUDOM MIT TETTEL...DE MINDENESETRE NE MOND HOGY NEM SZERETED AZ APJAT...HANEM MOST KULON KELL LEGYETEK...DE APUT LATHATOD MINDEN HETEN EGYSZER VAGY TI TUDJATOK HOGY EGYEZTEK MEG A GYEREK MINDEG KAPOCS LESZ SOHA NE FELEDD...EGY UJ MOSTOHA APUKA LEHET RENDES DE NEM FOGJA UGY TUDNI SZERETNI MINT AZ EDES APJA...ES HA A MASODIK KAPCSOLATOD SEM SIKERULNE AKKOR JON A HARMADIK...ES A MASODIK APUKA MAR REGEN ELFELEJTI...HOGY O APUKA VOLT...SZOVAL NORMALISSAN EGYETERTESBE PROBALJATOK ELVALNI...ES A GYEREKNEK KELLENEK AZERT KOZOS HARMAS TALALKOZASOK LEGALABB A SZULINAPJAN LEGYETEK EGYUT LEGALABB HA NEM IS EGY EGESZ NAPRA Par orara...fontos.. kisebb gyermekeknel konnyebben megy a dolog konnyebben elfogadjak az uj apukat vagy anyukat...mint mikor mar tizenevesek...es akkor nem szabad rajuk haragudni...pici gyermeknek nem kell tul sokat magyarazni nagyon egyszeruen..most kulon vagyunk es majd meglatjuk...hogy lesz...sok sikert meg tobb szeretet a picinek...Marcsi
8/8 anonim válasza:
meg valamit ne orlodj...ha nem megy szet kell menni...viszont...nagyon fog a gyermeknek az apukaja hianyozni...masfel eves volt a baratnom gyermeke mikor kulon mentek a szulok...pontosvabban az apja ott hagyta oket azt mondtak a szomszedok meg kicsi es hamar elfelejti...butasag...ket es fel honap utan megjelent a pici gyermek nem hogy elfelejtette kiabalta...apu..apu...szaladt ele mikor meglatta... ...vannak orszagok ahol mind ket szulo ragaszkodik a gyermekehez elvalnak de viszont kozellaknak egymashoz es harom napot az egyiknel negy napot a masik szulonel...amerikaba is igy mukodik...sok csaladnal...es a gyerekek szeretik mind ket helyen van otthonuk...szuloknek is ok...mert igy van szabad idejuk persze csak akkor ha mind ket szulo kepes a feltetelekre....nem ugy mint itthon az egyik allandoan lekotve...a masik meg hebe hoba kethetente egy ket orara...nem tudom mire jo...szerintem ez inkabb csak akkor jo ha alkoholista a szulo akkor viszont meg sok ez a keves ido is......koszonom...Marcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!