Dama Nóra, manóra? Együtt ilyen vicceset ad ki adnád, nem adnád?
Hasonló cipőben voltunk, a vezetéknév szintén rövid, és ugyanez a két magánhangzó van benne. :o)
Én lemondtam sok kedves névről pont a béna hangzás miatt.
Azt gondoltam, hogy kizárt, hogy nem találunk olyan nevet, ami tetszik is, és jól is illik a névhez. És már találtunk. Hármat is. :o) (3 lány)
Vettük az utónévkönyvet és hetekig lapozgattuk, olvastuk, és olyan neveket találtunk, amik biztos nem jutottak volna csak úgy az eszembe.
Nekem ehhez a névhez egy három szótagos utónév kívánkozik.
Próbáljatok hozzá merészen valami teljesen mást szerintem.
Pl. ha szeretitek a "N" hangot, mehet a Noémi, remekül csengene...
ÁÁ az pont nem jó férjem exe Noémi...azt nem adnám. Ez a baj amúgy hogy próbáltam kérdezgetni másokat már de van akinek feltűnik a manó benne van akinek nem...
én meg már nem tudok másra gondolni ahogy kimondom mert annyira belement a fülembe nem tudom eldönteni valójában mennyire szembeötlő vagy zavaró.
Az a baj hogy hónapok óta nézegetjük a névlistát mindig nekiesünk esténként de komolyan már rosszul vagyok ha ránézek a listára:DD egyik név sem olyan de nagyon tetszik kategória hanem olyan max. elmegy kategória.
Annyira szerettük volna a Nórát:(((
Hát igen, ez nehéz ügy. :o) Akkor a Noémi persze törölve...
Ha ezekből kell választani, akkor a Leonóra megy legjobban, szerintem mindenképpen mássalhangzóval kezdődő keresztnév illene hozzá.
Nem adnám, nekem egyből feltűnt a manóra. Bár én ezekre ki vagyok élezve, például tök jó Sar KA KA ta neve, hehehe
Nem is olyan szép név ez a Nóra és ha még kismama vagy, bőven van időd új nevet keresni. Ne szúrj ki a kislányoddal, válasszatok neki valami más gyönyörű szép nevet.
Köszi 8 as gondolhatod hogy ezt olvasgatjuk, nem a svéd névlistát:)))
Sok szép név van, nem arról van szó csak egyik sem olyan beleszeretős hanem maximum a "jó hát elmegy" kategória számunkra. De mindegy már eldöntöttük hogy nem adjuk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!