Anyukák kérem aki tud segítsen! A problémám az, hogy szülés óta fáj a hasam, gyomrom (8hónapos a kisfiam). Ha éhes vagyok fáj, ha jól laktam fáj akkor is. Olyan érzés mint mikor nem evett az ember semmit se, éhes!?
Szülés közben mindkét orvos elég erőszakosan könyököltek,hogy segítsenek a szülésben.A köldököm se ment vissza a helyére(köldök sérv?)
Ez miatt lenne az,hogy fáj a hasam-gyomrom?
Vagy nem rendeződött odabent vissza minden?
Vagy a köldököm miatt fáj?
Alábbiak szerint buta vagy!
- lusta vagy!
- miért vársz 8 hónapot ha szenvedsz?
- miért tőlünk vársz választ az egészségügyi gondjaidra? Mi talán röntgen szemmel látjuk az esetleges "sérved"? És meg tudunk gyógyítani gondolatátvitellel?
- miért gondolod azt, hogy a gyerek elkap valamit? A dokinál nem fogsz hozzányúlni, a doki sem fog, és más emberek sem fognak hozzáérni. Más gyereke túléli, akkor a tied is túl fogja.
Te vagy a buta ha azt gondolod,hogy ismersz!
Mindenki magából indul ki ezek szerint te vagy a lusta!
Bruhahaha, mi vagy te 5 éves? "te vagy a lusta, te vagy a buta"
Úristen, és te még szaporodsz is?
Te vagy 5 éves ha azt hiszed,hogy bele látsz mások problémájába!
De ha ilyen nagy a szád ezek szerint neked nincs problémád és itt éled ki a gonosz hajlamaidat vagy unatkozol!?
Neked van gyerek?
Amúgy a kisfiamról le lehet kopni!
Söprögess a saját portádon engem meg hagy békén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!