Szülés után tényleg "elmegy az ember esze"?
Mióta szültem (2008) egyre feledékenyebb vagyok, van hogy 2 perccel előtti dolgokra nem emlékszem. És ami még nagyon bosszantó a helyesírásom is időnként tragikus pedig mindig jó voltam. Meg kell álljak egy egy szónál hogyan irják, milyen "j". Nemsokára megszületik a kisfiam is azután ez még rosszabbra fordul?
Nem ez a legnagyobb gondom csak néha idegesítő, már ugy érem mások bolondnak tartanak hogy ennyire feledékeny vagyok.
Szerintem csak nem alszol eleget, fáradt vagy, csak a gyerek/háztartás témával foglalkozol.
Ha megint munkába jársz, akkor jobb lesz
Ó,én világ életemben ilyen hülye voltam,mint most :DD
Nálam semmi nem változott :DD
Egyénként sokat számít,hogy nem alszol eleget, meg sokat kattog az agyad bizonyos gondokon. Ha dolgozni kezd valaki,akkor valahogy jobban oda tud figyelni a munkájára és több mindenre tud koncentrálni-jobb munkaerő lesz,mint akinek nincs gyereke. Szóval,ez rajtam kívül mindenkinél múló állapot:))
A világ hülyéje vagyok,és szerintem mindenki örül,hogy nincs egyedül:) nekem amúgy az is megfordult a fejemben,hogy mi van ha valami daganat van az agyamon, de aztán a párom megnyugtatott,hogy ha ez így lenne,már réges régen feldobtam volna a talpam-mert mint már írtam,szülés előtt is ilyen emlék hiányos voltam:)
De ne aggódj,majd elmúlik:- Nálad! :DD
Én is totál hülye lettem és az összes barátnőm is, a szülés óta.
Ha épp nem tudunk normális mondatot kinyögni beszélgetés közben, meg szoktuk kérdezni egymástól, hogy "ma is tudsz hülyéül?" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!