Szülés után tényleg "elmegy az ember esze"?
Mióta szültem (2008) egyre feledékenyebb vagyok, van hogy 2 perccel előtti dolgokra nem emlékszem. És ami még nagyon bosszantó a helyesírásom is időnként tragikus pedig mindig jó voltam. Meg kell álljak egy egy szónál hogyan irják, milyen "j". Nemsokára megszületik a kisfiam is azután ez még rosszabbra fordul?
Nem ez a legnagyobb gondom csak néha idegesítő, már ugy érem mások bolondnak tartanak hogy ennyire feledékeny vagyok.
A szókincsembe rohamtempóban épül be a babanyelv. Legutóbb nagyimnak mondtam valami ételre hogy finom. Megkérdezte hogy melyik finom? Én meg: hát aaaaa... hami!
Másik, anyuval mentem bevásárolni, vettünk magunknak üdítőt, ő beült a kocsiba, én meg akartam kérdezni hogy nála vannak-e az üvegek: anyu, megvan aaaa... az innya??
Szegény, mondta azért vigyázzak, nehogy a főnököm tányérján kis kockákra vágjam a husit :DD
Csatlakozom a témához: én október 11-én biztosan tudtam, hogy 12-én oviszünet lesz, és másnap reggel mégis visszapattantuk a gyerekkel az ovi kapujáról. Ugyanis csak azt feljetettem el, hogy 11. után 12. következik!
Ne izgulj, a dolog javulni fog, ha dolgozni kezdesz: egyrészt több (felnőtt!!!) emberrel fogsz beszélgetni, ismét megtanulsz írni :) és több dologra fogsz emlékezni!
Azaz csak majdnem annyira, mint szülés előtt. Azért csak öregszik mindenki! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!