Anyukák kérem aki tud segítsen! A problémám az, hogy szülés óta fáj a hasam, gyomrom (8hónapos a kisfiam). Ha éhes vagyok fáj, ha jól laktam fáj akkor is. Olyan érzés mint mikor nem evett az ember semmit se, éhes!?
Szülés közben mindkét orvos elég erőszakosan könyököltek,hogy segítsenek a szülésben.A köldököm se ment vissza a helyére(köldök sérv?)
Ez miatt lenne az,hogy fáj a hasam-gyomrom?
Vagy nem rendeződött odabent vissza minden?
Vagy a köldököm miatt fáj?
Még nem voltam háziorvosnál,még nincs aki tudna vigyázni a kisfiamra,csak hétfőn tudok menni doktorhoz.
20kg súlytöbblettel rendelkezek sajnos,pajzsmirigy alul működésem van,szedek rá gyógyszert.Én arra is gondoltam,hogy a gyógyszer miatt fáj a hasam.
Hátam is elégé fáj de szerintem a köldököm lesz a ludas....
Igen,el lehet menni csak nem akarom,hogy másoktól elkapjon valami vírust.
De nem ez volt a kérdés!
A kötekedés az megy egyeseknek.....
Nem,hogy a kérdésre válaszolnál
De mindegy!
A nagyon szétvált hasizomhoz társulhat köldöksérv. Szerintem google-ban is fogsz bőven cikket találni a témában.
A székrekedésen és puffadáson, amíg nem jutsz el dokihoz, próbálj meg "házilag" segíteni: kerüld a babot, karfiolt és társait, az élesztőt, pékárukat, túlzott tejtermék- és cukorfogyasztást. Szedj végig egy doboz probiotikumot és egyél főleg kímélőbb párolt zöldséget (pl. répa, cukkini), gyümölcsöket, húst, oajos magvakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!