Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 felnőtt és egy újszölött...

2 felnőtt és egy újszölött mennyiből jön ki havonta?

Figyelt kérdés

Mindenfele flancolàs nèlkül.

Elvileg júniusban születik a kicsi szeretnèm tisztàn làtni kijövünk e a pènzenkból. Meglepi a dràga....

2013. dec. 3. 20:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok,nem értem a lepontozást,tudom nem sok a pénz amivel kezdtük,de jól megvoltunk:( mind1

Kérdező,nem olvastam a többi kommentet, de amivel még sokat tudsz majd megtakarítani,ha te főzöl a picinek és nem veszel üveges babakajákat!

Nekem azóta van még egy gyerekem(csak a megnyugtatás végett már több a fizu:))és egyik se evett üvegeset,mindkettőnek én főzök,és gyakorlatilag ha 1 napra megveszel üveges kaját a babának abból már majdnem 1 hétre meg lehet főzni neki!!Kenyeret is szoktam itthon sütni,pogit,joghurtból nem a drága, cukros danont és társait veszem,hanem natúrt és gyümölccsel,keksszel adom.

Szóval sok hely van ahol meg lehet fogni a pénzt, pl még a turiban vásárlás vagy börzén vásárlás is jó,pénztárca kímélő:))Én pl hibátlan állapotban lévő fp játékokat vettem a gyerekeknek nem egyszer pár 100 ft-ért!!

Amúgy meg ne aggódj,ennyiből szerintem simán ki lehet jönni:)

2013. dec. 4. 13:58
 22/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek zöld kezet adtam, mindenki a kérdésre válaszolt, és mindenki ellátott jó tanácsokkal. Hálás vagyok. Köszönöm!!
2013. dec. 4. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!