Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan anyuka aki a...

Van itt olyan anyuka aki a gyerek (ek) születése után annyira megváltozott a kapcsolata, hogy már nem látja úgy, hogy "örökké" fog tartani a házassága?

Figyelt kérdés
Sikerült túljutni a mélyponton vagy elváltatok? Ha sikerült, akkor mi segített? Ha nem sikerült, akkor mennyi idő után váltatok el?
2013. dec. 2. 11:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És a férjed hogy látja? Kérdezd meg őt is
2013. dec. 3. 12:05
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem kell kérdeznem, mondja, meg látom is rajta. Ő sokkal kezdeményezőbb, könnyebb kimutatnia a szeretetét. De már kicsit elöltem benne a dolgot, vagy kicsit feladta, mert már ő sem olyan aktív. Úgy érzi, hogy ő csak rosszat csinál és semmire sem jó. Mindig csak kötekedem vele, indulatos vagyok. Persze ezen az sem segít, hogy stresszes vagyok és kialvatlan. Meg igazából az összes problémánk (vagyis inkább az én problémáim) a gyerekek körül forognak. Mármint nem ők a hibásak, hanem velük kapcsolatos dolgokon problémázom.
2013. dec. 3. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!