Hogy puhíthatnám meg a férjemet, szeretnék második babát?
Figyelt kérdés
Ő is szeretne,de nem most,csak 2-3 év múlva. Jelenleg másfél éves a fiúnk,jobb lenne "letudni" a dolgot. Ne értsetek félre,de nekem szimpatikusabb,ha kicsi a korkülönbség,plusz szerintem nekik is jobb lenne,ha nem 4-5 év lenne köztük. Jó lenne újra babázni,tudom,hogy nem lesz egy sétagalopp,de nagyon vágyom rá.2013. nov. 28. 11:47
1/2 anonim válasza:
Hát ha nem szeretne, nincs mit tenni. 2-3 éves korkülönbséggel is lehetnek jó testvérek...
2/2 anonim válasza:
Amit itt leirtál, mondd el a férjednek is és beszéljétek meg, érvelj amellett, hogy miért szeretnél most, ő is elmondja miért várna még, aztán hátha meggyőzöd, ha nem, kénytelen vagy elfogadni a döntését. Én is szeretnék még babát (bár én csak pár év múlva), de a párom egyáltalán nem szeretne már (elmondása szerint), de nem érzem reménytelennek a helyzetet, meggyőzhető a párom, előbb-utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!