Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjemet manipulálják a...

A férjemet manipulálják a lányaink, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A férjemmel van két gyönyörű 6 éves ikerlányunk, nagyon aranyosak,okosak, de szörnyen ügyesen felmérték, hogy kinél mit érhetnek el....

A férjem nem hülye ember, de amióta a lányokkal érdemben lehet kommunikálni, teljesen a hatásuk alatt van. Sosem szórta a pénzt, de 2 hete elmentek hármasban csavarogni, amíg én itthon takarítottam, és 25.000 Ft értékű édességgel és csokival állítottak haza. Elmentek bevásárolni és az apjuk mindent megvett nekik....

Korábban volt, hogy együtt néztek egy búvárkodós műsort, addig buzdították a férjemet, míg az beiratkozott egy búvár tanfolyamra...

Imádom a férjem, de nem tudom mit tegyek. Mindig azt mondja, hogy ő csak gyerekek.

2013. szept. 22. 15:34
 1/1 anonim ***** válasza:

A lànyok vajon honnan tanultàk meg hogy hogyan kell aput manipulàlni???

:-):-):-):-)

2013. szept. 22. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!