Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szoktatahatnam le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktatahatnam le a férjemet arról hogy minden hétvégén aktív házaséletet akarjon élni? Ez mar fárasztó a számomra így senior korban.

Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
41%

ezek szerint hétköznaponta "passzívan" éltek házaséletet?

lehet, ezen kéne változtatni!

2013. szept. 22. 13:02
 2/7 A kérdező kommentje:
A férjem hétköznap dolgozik a nyugdíj mellett így akkor ő is fáradt hamar elalszik de hétvégén erőre kap.és egy picit sok ez nekem. Másoktól azt hallom pl. A senior torna után beszélgetünk a saunában, hogy már nem csinálják vagy havonta, alkalmanként.
2013. szept. 22. 13:04
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
remélem nem ilyen feleségem lesz mint maga
2013. szept. 22. 13:05
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Nem leszoktatni kell, hanem beszélgetni. Elmondani, hogy ki-mennyit igényel. (Én mondjuk biztos örülni fogok, ha idősebb koromban is kívánni fog a férjem és nem másnál keresi az örömöket. 20 éve vagyunk házasok, remélem a következő 20 évben is olyan aktív marad, mint eddig.)
2013. szept. 22. 13:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát én is sokszor hallottam Nagyanyust, hogy mondta a másik szobában nagyapusnak, hogy már megint nem nyughatsz? Ezért utálom a vasárnapokat. Akkoriban nagyapus olyan 75 éves lehetett.
2013. szept. 22. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a négyes válasz nem tetszik, akkor meg keresni kell egy fiatalabb hölgyet, aki bevállalja az Úr karbantartását. Jó pénzért van ám erre jelentkező..csak utána nem kell idejönni sírni, hogy "jaj mit tegyek, félrekufircol a párom???"
2013. szept. 22. 13:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérem szépen használja a száját... és most nem beszédre gondolok.
2013. szept. 22. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!