Milyen popsikrémet vigyek a kórházba? (nem adnak)
Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 22:02
12/15 anonim válasza:
Nálunk adtak a kórházban, de már második nap szóltak, hogy vegyek Bepanthent, mert nem bírja baba popsija a kavarós krémet. És ugyanígy járt a 2. babám is. Másnál be szokott válni a gyógyszertári, csak az én gyerekeim popsija ilyen finnyás.
13/15 anonim válasza:
Szia! a Sudocrem tök jó lesz, betétnek pedig én kaptam pár Tena-t, de nem akartam annyit kiadni egy csomagért. Megvettem a Rossmann Facelle inkontinencia betétjét, ami méretben is stimmel és ugyanolyan jó volt!
14/15 anonim válasza:
Az a pici Sudo pont jó lesz :)
Betétből valami nagyobbat tegyél. Nekem éjszakai Always volt.
15/15 anonim válasza:
nálunk a gyógyszertárit nem engedték használni, hozattam neogranormont, itthon már nivea babyt használok éjjelre, gyógyszertárit nappalra a 6 hetesemnek
de mi az hogy nem adnak? a te tajszámoddal adhatna a gyerekorvos receptet, de recept nélkül se drága a gyógyszertári
én betétből aldis inkontinencia betétet vittem, a cpélnak megfelelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!