Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen popsikrémet vigyek a...

Milyen popsikrémet vigyek a kórházba? (nem adnak)

Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 22:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
gyógyszertárit ;)
2013. nov. 25. 22:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Abban a 3 napban nem lesz rá szükséged, aztán meg ír fel a gyerekorvos gyógyszertári kevert krémet, ami szuper és pont az újszülötteknek való.
2013. nov. 25. 22:04
 3/15 A kérdező kommentje:
Miért nem lesz rá szükségem? Egész nap velem lesz a babó,csak estére viszik el.Gondolom lesz pisi,kaki.
2013. nov. 25. 22:14
 4/15 anonim ***** válasza:
Alapból sk gyereknek 2 napba is telik mire először kakál. De ha egyből be is indul a kaka (nekem pl napi 2-3 kaka volt bent a kórházban, és az már kifejezetten soknak számít), akkor sem kell állandóan kenegetni a kicsi fenekét. Ráérsz akkor kezdeni, ha hazaértetek a kórházból. Pont amiatt, hogy mindig veled lesz, nem fogod a kakában hagyni, hanem egyből tisztába teszed, így nem lesz ideje kicsípni a a kakájánaka fenekét, tehát bekenni sem szükséges. Alapból napi egyszer kentem a feneküket, plusz ha véletlenül kipirosodott, akkor minden pelenkázásnál.
2013. nov. 25. 22:18
 5/15 A kérdező kommentje:
Hát barátnőm nem vitt magával,mert nem tudta,hogy nem kapnak.Vele is ott volt a baba,és első nap kipirosodott a babónak,aztán otthon jött neki rendbe 3-4 nap alatt a gyógyszertáritól azt hiszem.
2013. nov. 25. 22:22
 6/15 anonim ***** válasza:
Én sudocrem mintát vittem magammal, de elő sem vettem, pedig végig velem volt a babám, én pelenkáztam. Itthon a gyógyszertárit használom, ha nagy ritkán piros picit a popsija.
2013. nov. 25. 22:27
 7/15 anonim ***** válasza:
Na az se semmi! Akkor vegyél sudocremet, vagy neogranormont. Azt recept nélkül is kapsz.
2013. nov. 25. 22:27
 8/15 A kérdező kommentje:
Van az a kismama csomag,amit 6.hónapban kiváltottam.Abban van azt hiszem sudocrem,de csak 10 grammos.Beviszem azt.
2013. nov. 25. 22:34
 9/15 anonim ***** válasza:
Az a legjobb és bőven elég bentre.
2013. nov. 25. 22:40
 10/15 A kérdező kommentje:
És betétet milyet ajánlotok?
2013. nov. 25. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!