Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kéne hogy aggódjak? Tényleg...

Kéne hogy aggódjak? Tényleg nem vagyok felkészülve? Azt hitte, igen.

Figyelt kérdés

Sok olyan kérdés van amiből azt érzem nem tudok semmit...Pl előbb volt egy kérdés, hogy 5 hós babának lehet-e fémreszelővel lereszelni az almát?Vagy múltkor, hogy ha hosszú hétvégére mennek, akkor 3 cumisüveget vigyen-e vagy lesz-e lehetőség kifőzni??

Én speciel nem főzném ki minden alkalom után...akiknél vigyáztam ők sem tették, 4 kisebb tesóm van, anyu csak egyszer főzte ki őket, mikor megvette.

És simán lereszelném fém reszelővel az almát, ha nincs más...

Aki felelőtlennek gondol az ne aggódjon,még nem vagyok terhes, csak szeretnék, de úgyis még jobban utána nézek mikor mit lehet, mert úgy érzem semmit sem tudok, pedig pár gyerek felnőtt mellettem....

2009. nov. 19. 12:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Ne aggódj,ez természetes.Mindig is lesznek olyan kérdések,amikről úgy érzed nem tudsz eleget,vagy megvan a saját elképzelésed,holott sokan nem is úgy csinálják.

Minden majd kialakul magától.Az jó,ha olvasol sokat róla,de az is sokat jelent ha a tapasztalt anyukákkal beszélgetsz,barátokkal,vagy akár itt is,de akár a védőnőt is felhívhatod ha babázol már,persze remélhetőleg egy aranyos,segítőkész embert fogsz ki.

De:: majd meglátod sok mindent úgy csinálsz ahogy a szíved diktálja.

Mielőbbi babás sikereket kívánok.

2009. nov. 19. 13:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem tartalak felelőtlennek :)

Mindenki másképp csinálja, de én is főztem a cumikat, cumisüvegeket olykor, és az almát sem fémen reszelem, de magunknak sem, ha lehet, mert a vitamintartalmát tönkre teszi. Passzírozni sem ajánlott fém eszközzel.

Rengeteg dolog van, amit anyukánktól tanulunk, ezek nagy része helyes is :) De én is utána nézek szinte mindennek, az új infók sosem ártanak :) Itt van pl. az internet, tele van hasznos tanácsokkal, és persze sok baromsággal is :DDD

2009. nov. 19. 13:06
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi nektek:)nagyon várom a picit, és nagyon jó anya szeretnék lenni:)
2009. nov. 19. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a felkészültség nem itt kezdődik. Lesz időd még erre ráhangolódni, én még nem találkoztam olyan kismamival aki már szülés előtt teljeskörűen tudta mindenre a választ, hisz előtte fogalmad sincs milyen dolgokat hoz majd az élet a Picivel. Én amikor állapotos voltam mindig csak 1 napot gondoltam előre max. és imádkoztam, hogy egészséges legyen a kisfiam, aztán ahogy közeledtünk a szüléshez, az kötötte le a gondolataimat, de hogy mi lesz utánna?? Én már a szoptatáson sem agyaltam, csak a szülésig gondolkodtam. Szóval csak lazán, ne görcsölj rá semmire. 19 hónapos kisfiú Anyukája
2009. nov. 19. 14:09
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!én is imádkozom, hogy minden rendben legyen a várandósság alatt, és hogy mindent jól csináljak:)
2009. nov. 19. 14:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem már két éves a fiam, de fogalmam sem volt róla, hogy nem lehet fémreszelőn almát reszelni, mert a vitamint kiszedi belőle. Mondjuk én üvegen reszeltem, de csak azért, mert így emlékeztem rá gyerekkoromból. Én ha valamit nem tudtam, általában anyukámtól kérdeztem meg és ő megmondta a tutit :)
2009. nov. 19. 14:39
 7/8 A kérdező kommentje:
ja, én is anyától szoktam megkérdezni ha nem tudok valamit...meg tőle is fogom, mert tényleg megmondja a tutit:D
2009. nov. 19. 14:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez a reszelős dolog nekem is új!:)

Én csak azokat a cuccokat főzöm ki, ami tejjel érintkezett. Ha nem lenne lehetőségem kifőzni ( pl. utazáskor), akkor meg ott a steril folyadék. Játékokat, játszócumit, teás cumisüveget nem.

2009. nov. 19. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!