Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aggódjak? Picurám súlya normális?

Aggódjak? Picurám súlya normális?

Figyelt kérdés

10.30-án született 2730gr-al, 49 cm-el. (1 hónappal elöbb érkezett)

2510 gr-al jöttünk haza 11.02-án.

Tegnap lemértem 2610 gr. volt (11.15-én).

Ideges vagyok hogy csak ennyit hízik, pedig 2-3 óránként eszik. Pufisodik, van ruha ami már kicsi. De a mérleg nem mér többet. Túl sokat várok 2 hét alatt?

Túl ideges vagyok?

2008. nov. 16. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

én 11:07-én szültem 2980gramm és 51 cm 3 héttel jött korábban

11:10-én jöttünk haza 2720grammal

tegnap volt a tiszta sulya 2880 gramm

nekünk még nincs kinött ruci mégis pufisodik ö is és kisebb hurkáink is vannak:)

nálatok ha van kinött ruha akkor kicsit se izgulj pláne ha kerekedik is:)nyugi van eszik amennyit kell ne légy ideges én sem vagyok csak gyönyörködöm benne ahogy cseperedik naprol napra kerekebb lesz :))

2008. nov. 16. 17:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj! De tényleg jobban kellene gyarapodnia. Heti 140 g-t jó lenne ha meghízná, és a tiéd 13 nap alatt hízott 100-at.

Mindenképp menj el, vagy hívd fel a védőnőt, lehet, kevés a tejed. Egyébként ha nem sír sokat, biztos nem éhes. Ne parázz, mert akkor tuti elmegy a tejed.

Mindig ugyanakkor mérd, vacsi előtt, pucéran!

2008. nov. 16. 17:29
 3/4 A kérdező kommentje:

ma este megmértem vacsi elött és 2660 gr. volt

köszönöm a válaszokat :-)

én is gyönyörködöm egész nap, le se tudom venni a szemem róla annyira gyönyörű.

2008. nov. 16. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyan ez volt ,mire kiderült,hogy nincs elég tejem,majdnem elapadt a tejszaporító bogyóktól.Ekkor minden 3órában etettem,fejtem.és szigorúan minden kaja előtt és után írtam,hogy mennyit hízik.addig noszogattam még meg nem ette a minimumot.Muszáj volt,mert annyira nem akart hízni és lehet a tejet is nehezebb volt kiszívni.sztem te is mérd.Nem kell stresszelni ha nem eszi meg akkor a minimum adagot,de azért egy napra kiosztva legyen meg az adagja.ez most lehet szigorúnak tűnik de nagyon picike a súlya és neki sokkal hamarabb össze kellene szednie magát mint egy nagyobb súlyú babának.De tényleg ne parázd túl,lehet most kevesebbet eszik,de jövő héten meg tök sokat hízik majd.ha tartósan nem változik akkor kérj segítséget a dokitól.4hós baba mamája
2008. nov. 17. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!