Ez normális vagy aggódjak?
Az a helyzet, hogy én amikor tágultam - véreztem.
Igaz,nálam magamtól indult be a dolog - és úgy vettem észre vajódás alatt otthon.
Megijedtem.
Aztán mikor egyértelmű lett hogy ez a vajúdás és menni kell (amúgyis mentem volna a vérzés miatt)bent a szülőszobán mondták,hogy "persze hogy vérzik, nyílik a méhszáj, tele van vérdús érrel"...
NOS, az a helyzet,hogy szerintem megpiszkálta a dopki a méhszájadat, szerintem igazából szándékosan, és elkezdett nyílni - ezért vérzel!
Viszont a vérzés gyors tágulásra utal(hat), szerintem nemsokára babázol!
A dokis tágítás után nekem is volt rózsaszínezésem, amikor viszont tágultam, akkor véreztem, tisztasági betéteket raktam be.
Szerintem, hívd fel a dokidat, aztán pihenj, nemsokára sok erőre lesz szükséged. :))
én is véreztem ekkor, de nekem viszont pár csepp után elmúlt. Én tuti megkérdezném telefonon, mitévő legyek.
Drukkolok! :))
szia
hívtad a dokidat? mit mondott? nem kizárt hogy úgy vizsgált hogy meg is indult a szülés. anyum így járt nagyon régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!