Nagyon korai terhes vagyok, viszont nagyon erősen szédülök, szinte egész nap? Ez normális, vagy aggódjak?
kérdezz meg egy orvost, de szerintem lehet normális, nem mindenki bírja a gyűrődést egyformán. Én is szédültem az elején, de csak naponta egyszer-kétszer.
21 hetes
Köszönöm a válaszokat,engem ez most nagyon kicsinál,éhes vagyok,de ha eszek,hányingerem lesz,elég ha hirtelen elfordítom a fejem,már szédülök is...alig merek felállni is,ami meg a ráadás,hogy egyfolytában ráz a hideg,folyamatosan vacogok,meg fázok,vagy csak épp vacogósan remegek libabőr nélkül...nem egyszerű ez!:)
Jöhetnek még a válaszok,köszönöm az eddigieket is:)
Tipikus terhességi tünetek. Szerintem ezzel nem kell orvoshoz menni. (bár, ha megnyugtat, akkor menj!) Nekem ugyanez volt, akkor még nem tudtam, hogy a terhesség miatt - azt hittem, hogy a fáradtságtól, mert akkoriban elég túlhajszolt voltam.
Pihenj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!