Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az normális terhesség alatt...

Az normális terhesség alatt hogy 37,8 a hőm, erős fájdalmat érzek alul a hasamban, szédülök, vérzik az ínyem és nem tudok sokáig ülni? Kb 4 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2009. jan. 4. 19:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi a normális, első baba lenne, de még csak sejtés, hiszen orvos még nem látott.de direkt csináltuk,és ezért gondolom hogy az vagyok...eddig a hőm normálisnak mondható volt, 37,6 fölé nem ment.37, 6 is csak tegnap este volt mikor elsőnek rosszul lettem.a derekam is fáj kicsit, meg az izmaim.és nagyon fáradtnak érzem magam...valahogy az az érzésem hogy baj van.elmenjek a sürgősségire, vagy várjam meg a holnapot?
2009. jan. 4. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát én ugyan csak 6 hetes vagyok, de nekem nem ment ilyen magasra a hőm! Már a 37,6 is láznak számít, sztem menj dokihoz!!!

Ettől persze még lehetsz terhes, de főleg ezért kellene, hogy orvos is lásson!!! Drukkolok, hogy ne legyen gáz! Megírod majd?

2009. jan. 4. 19:46
 3/6 A kérdező kommentje:
igen, megírom, de akkor megyek hűtőfürdőre, aztán doki
2009. jan. 4. 19:47
 4/6 A kérdező kommentje:
elmentem ide a helyi ügyeletre, és hazaküldtek, hogy menjek vissza holnap reggel.és addig igyak sok folyadékot, meg hűtőfürdőzzek, be sem engedtek a rendelőbe, kint a folyosón vizsgálat nélkül mondták ezt.én meg tökre szarul vagyok, és szédülök.ennyit az ügyeletekről.2 perc alatt lerendeztek:(
2009. jan. 4. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak ma olvastam a válaszodat! Hát ez durva, főleg azért, mert kismama vagy! Ezek az orvosok néha olyan kretének tudnak lenni, ilyenkor vajon mit szólnának, ha az ember jól beolvasna nekik???

Amúgy jobban vagy már? Nődoki látott?

Ja, a másik véglet velem történt, én a fogam miatt mentem ügyeletre (csak simára, mert akkor nem volt fogorvosi), mondtam hogy mi a gondom, meg hogy kismami vagyok és még a fenekemet is kinyalták! Aztán másnap a fogászaton (sztk) uez, bezzeg a magándokim nem fogadott!!! Pedig ő cseszte el a fogamat és mondta a párom, hogy terhes vagyok, meg minden, de nem hatotta meg...

Remélem gyorsan gyógyulsz, mert a bébinek is jobb egy fitt Anyuka! :-)

2009. jan. 5. 19:11
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, mára kicsit jobban vagyok, de van egy olyan tippem hogy az elevittől van...mert csak az óta vannak bajok mióta elkezdtem.ma abba hagyom és meglátjuk....elég érzékeny vagyok ilyesmire...a dokiról lekéstem, de szerdán megyek...meglátjuk...köszi a tapasztalataidat, kicsit idegesítő ez a helyzet, hogy ha baj van sem számíthatsz az orvosokra.pedig ez a dolguk.
2009. jan. 5. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!