Az normális terhesség alatt hogy 37,8 a hőm, erős fájdalmat érzek alul a hasamban, szédülök, vérzik az ínyem és nem tudok sokáig ülni? Kb 4 hetes vagyok.
Hát én ugyan csak 6 hetes vagyok, de nekem nem ment ilyen magasra a hőm! Már a 37,6 is láznak számít, sztem menj dokihoz!!!
Ettől persze még lehetsz terhes, de főleg ezért kellene, hogy orvos is lásson!!! Drukkolok, hogy ne legyen gáz! Megírod majd?
Csak ma olvastam a válaszodat! Hát ez durva, főleg azért, mert kismama vagy! Ezek az orvosok néha olyan kretének tudnak lenni, ilyenkor vajon mit szólnának, ha az ember jól beolvasna nekik???
Amúgy jobban vagy már? Nődoki látott?
Ja, a másik véglet velem történt, én a fogam miatt mentem ügyeletre (csak simára, mert akkor nem volt fogorvosi), mondtam hogy mi a gondom, meg hogy kismami vagyok és még a fenekemet is kinyalták! Aztán másnap a fogászaton (sztk) uez, bezzeg a magándokim nem fogadott!!! Pedig ő cseszte el a fogamat és mondta a párom, hogy terhes vagyok, meg minden, de nem hatotta meg...
Remélem gyorsan gyógyulsz, mert a bébinek is jobb egy fitt Anyuka! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!