Ti mondanátok olyat a pelusos gyereketeknek, hogy büdös a s. ge?
Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 11:35
11/16 anonim válasza:
Azt már számtalanszor, hogy büdi a popsid vagy feneked. Sőt azt is, hogy büdi a lábad. 17 hónapos és most már szagolgatja a lábát és mondja hogy "büdi" :-) Illetve, ha kérdezzük tőle, hogy büdi-e a popód, akkor mondja, hogy "pfüü". Ő sem tűnik lelki sérültnek.
12/16 Kései Sirató válasza:
Nem mondanék ilyen trágár szavakat egy pelenkásnak.
Amikor kakil, meg szoktam dicsérni, ez normális dolog. Sógornőm szokta a gyerekeit negatív jelzőkkel illetni, amikor kakilnak, meg is lett az eredménye: a nagyobbik gyereke (3 éves) annyira visszatartja a székletét, hogy csak hashajtóval jön össze a dolog, a doktor néni szerint egyértelmű, hogy pszichés oka van. AZ esetből okultam, nem mondok negatív kritikát olyasmiért, amiről nem tehet, és nem is áll módjában változtatni rajta.
13/16 anonim válasza:
De furi! Megjöttél és le vagyunk pontozva. Szerintem itt egyik anyuka sem leordítja a gyerek fejét hogy kurv a kölyke de büdös a seg ged. Hanem évődve és viccesen mondja.
14/16 anonim válasza:
6# nem hiszem hogy itt bàrki is olyan hangsùllyal mondanà ezt, hogy attòl lelki sèrült lesz a gyerek...
Ha attòl, hogy pelenkàzàskor azt mondom neki de büdös a picskuszod pfüü lelkisèrült lesz, akkor mindenhogy az lesz
15/16 anonim válasza:
A segg szo tragar? :))) En meg azt is mondom neki hogy sz@ros valagu. Ettol meg nem lesz depis. Sot tok vidaman kakkant minden nap. Na lehet lepontozni a szenteknek.
16/16 anonim válasza:
Én is szoktam mondani. Mi rossz van ebben?? Én sem vettem észre a fiamon változást emiatt......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!