Ti mondanátok olyat a pelusos gyereketeknek, hogy büdös a s. ge?
Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 11:35
1/16 anonim válasza:
Nem. De olyat igen, hogy büdi vagy. És ennek változatai. Általában azért mondom, hátha akkor szívesebben leveszi a kakis pelust. Eddig nem jött be :D
Mi miatt tetted fel ezt a kérdést?
2/16 anonim válasza:
Nem mondanám, miért is tenném? A felnőtté is büdös mikor kakál, nem?
4/16 anonim válasza:
Szerintem mondtam már ilyet.
Hűűűű de sz.r anya vagyok.
5/16 anonim válasza:
Igen, aztán általában megpuszilgatom. (persze csak törlés után) A lábára is mondtam hogy büdös a csülke :))
Most mi lesz? Nem tűnik tőle lelki sérültnek. Általában jót röhög rajta.
6/16 anonim válasza:
Fürdès előtt szoktam neki mondani, hogy büdös baba nem kell az àgyba éjszaka..pűpű jokat rötyög rajta...nem hiszem, hogy baja lesz tőle, ja apukàja volt màr, hogy szòlt nekem büdös a gyerek picskusza...
7/16 anonim válasza:
Mi is szoktuk neki mondani, ettől nem érzem rossznak magam. Bár lehet itt annak fognak tartani páran.
8/16 anonim válasza:
s.ge szót nem használom a gyerekemre, de minden este jól megszagolgatom és mondom neki, hogy fúúúúj de büdi vagy :D és akkor hajlandó elindulni fürödni miközben jót nevetünk :)
9/16 krisztivan válasza:
Igen,apa mondat már neki.És mivel 3 éves ezért rögtön a s.gge szót vette fel a használt szavai közé.No azóta átgondolja apa,hogy milyen kifejezést használ:-))
Nem hiszem,hogy ez baj lenne.Sajnos sokkal cifrábbakat is hazahoz az oviból:-((
10/16 zabmester válasza:
Olyat, hogy a feneke büdi, olyat mondtam már, de a segg szót nem használtam rá sosem, sem régen, sem most. Ovis korára egy időben így is ez lett a kedvenc szava (szerencsére már leszoktattam róla).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!