Baba vagy nem baba? Ti mit csinalnatok?
Figyelt kérdés
Nos, 19 eves vagyok. Ez az utolso evem a kozepiskolaban, kulfoldon. Ezutan meg egy ket eves tanulmanyt szeretnek elvegezni, hogy csecsemogondozo lehessek. Jelenleg is dolgozom, kb havi 200eurot keresek, de egyenlore majdnem mind elmegy a buszra. A volegenyem majdnem 23 eves, fix munkaja van, havi 1400 eurot keres. A lakas havi 450 euro es kb 200at koltunk kajara. Valoszinuleg nemsokara kapok tanuloi tamogatast 400euro korul. Ezek tenyek, most jojjon a kerdes. Egyszeruen nem tudok mit kezdeni magammal annyira szeretnek gyereket...mindenki azt mondja ha szeretnenk akkor legyen, kesobb ugyis jon minden magatol es ugyis meg fogunk tudni elni stb. mit gondoltok? a helyemben mit tennetek? szuksegem van minel tobb velemenyre!2013. nov. 18. 14:38
1/5 anonim válasza:
én elvégezném a két éves tanfolyamot és utána szülnék...
2/5 anonim válasza:
kisgyerek mellett NAGYON NAGYON nehéz tanulni,és gondolom a középsuli után ha szülnél,utána akarnád elvégezni a csecsemőgondozóit.Figy,tele lesz gyakorlattal a csecsemőgondozói suli,ott rengeteg hasznos dolgot tanulsz majd amit a sajátodnál alkalmazhatsz,aztán a suli 2.évében rááltok a témára,és ha melózni nem is tudsz majd már szülés után,legalább amikor közösségbe megy a gyerek lesz egy szakmád!!!ha most ellenállsz és eltolod egy másfél évvel ezt a vágyad,sokkal könnyebb lesz később MINDEN!
3/5 anonim válasza:
Várd ki még azt a 2 évet!
"Később úgyis jön minden magától..." Ja. És ha nem???
4/5 A kérdező kommentje:
Na Igen... Most kellene az eszemre hallgatni a szivem helyett :/ de ez borzaszto nehez :(
2013. nov. 18. 17:29
5/5 anonim válasza:
Ha már terhes vagy egyértelműen tartsd meg,ha még nem akkor várd meg még elvégzed a sulit,nagyon vacak tanulni mellette,én tudom,mert a főiskolán voltam másodikos amikor teherbe estem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!