Rosszul mosok, vagy tényleg ilyen gagyi minden bébiharisnya és zokni?
Mind gagyi szerintem.Vannak olcsóbb kínai zoknijaink és márkás zoknijaink is, mind bolyhos 1 mosás után. Ez van :(
Várok remek ötleteket, hogy mitől nem lesz az.
Egy GYES-en lévő anyuka ráér olyan elemes boholy-szedővel leszedegetni,nem?:-)
Vicceltem ám,hogy jobb kedvre derítselek titeket!
Szia!
Amikor kórházban voltunk, akkor a páromat megkértem hozzon be zoknit a gyereknek, elfelejtette.
Viszont a piacon egy idős nénitől vásárolt 20 db-ot:-) 500 Ft-ért.
Semmi bajuk. Jó anyaga van. A harisnyákat ajándékba kaptam, van vagy 20 db. Azok is jók. 40 fokon mosom én is.
Csak egy kérdés!
Kifordítva mosod őket:))
Mert ez a titok nyitja:))
Nem.. nem kifordítva. :( Tényleg ez lenne a megoldás??? Basszus.. az összes zokniját és harisnyáját már tönkretettem... A legközelebbi újat megpróbálom kifordítva mosni. :) Köszi a tippet.
Amúgy érdekes, mert a ruhákkal, bodykkal, nadrágokkal nincs ilyen gondom, csak és kizárólag a zoknikkal és harisnyákkal, amiből persze így szép számmal "fogy", mert ha elmegyünk valahova (ami nálunk elég gyakori) mindig újat adok rá, mert szégyellnémm az EGYSZER (?!!) kimosottakban elvinni őt...
Nekem szép minden zokni, harisnyám, pedig olcsót veszek csak.
A tescoban szeretem a 3 dbos, tappancsos talpu vastag, belül bolyhos, hosszuszáru zoknit 900 ft, van fehérben, rózsaszínben, kékben, zöldben. Tavaly télen is használtam és utána még kölcsönadtam őket, de akkor már nem tudtam melyik az új és melyik a régi-mert nem látszott...
De van sok zoknimkínaiból, sima egyszerú, vékony bokazokni, szépek.
PEdig már nem is áztatok, semmit nem csinlok, csak bedobom a gépbe és kimosom 40 fokon, rövid programon olcsó mosószerrel és olcsó öblítővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!