Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Honnan szeditek, hogy császárm...

Honnan szeditek, hogy császármetszésnél átvágják a hasizmot? Azt szét szokták húzni!

Figyelt kérdés
Már a sokadik helyen olvasom itt, hogy egyesek meg vannak róla győződve, hogy átvágják a hasizmot! Na ha átvágnák garantálom, hogy még 10 nap után se tudnának felülni! És nem is az a bosszantó, hogy ezt a simán szülő nők szajkózzák, hanem még olyantól is hallottam meg olvastam aki császáros volt!

2013. nov. 15. 15:35
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Egy szó mint száz, a hasizom átvágását se nagyon használják manapság!
2013. nov. 15. 20:35
 22/29 anonim ***** válasza:
97%
3 hónapja szültem császárral, főorvos volt a fogadott orvosom, 13 órát vajúdtam vittek a műtőbe. Bizony átvágták a hasizmom, és napokig nem tudtam felülni, nagy fájdalmaim voltak.
2013. nov. 15. 22:47
 23/29 A kérdező kommentje:

Az nem lehet, hogy aki nagyon nagyon nehezen mozog császár után annak átvágják?

Nagyon komolyan mondom, hogy nekem tényleg egy élmény volt mind a kettő! Amikor először kellett felkelnem az ágyból, az nem volt kellemes, de"bejáratódtam" és utána nem volt semmi gond. Jó húzódott néha, de amint kivették a kapcsokat meg azt a pár öltést, már az se volt. Vagy csak szerencsés voltam?

2013. nov. 15. 23:29
 24/29 anonim ***** válasza:
96%

Én kétszer szültem, és nem kaptam egyszersem oxytocint.

Amúgy meg miért ilyen borzasztó, ha azt hiszik, hogy atvágják a hasizmot?

A császármetszés egy nagy hasi műtét, akárhogy is szépítgetjük a dolgokat.

2013. nov. 16. 08:52
 25/29 anonim ***** válasza:
85%
Miért nem mentél orvosnak kérdező, ha ennyire értesz a dolgokhoz?
2013. nov. 16. 10:33
 26/29 anonim ***** válasza:

Csaszaros voltam surgossegi volt epp h eletben maradt a lanyom. De oszinten fogalmam sincs h atvagtak-e vagy sem. :-). Es nem is erdekel. Teged miert akaszt ennyire ki?

Annyit erzek a hasamon h a vagas felett kozeptajekon erzeketlen maradt. Hiaba erintem meg nem erzem. Mar mintha javult volna vmennyit az elmult 9 honap alatt. Na ez mitol van? Engem ez jobban erdekelne. :-)

2013. nov. 25. 15:37
 27/29 anonim ***** válasza:
68%
Attól, hogy a hasizommal ellentétben az idegeket viszont átvágják...
2013. nov. 25. 16:55
 28/29 anonim ***** válasza:
Aha ertem koszi a valaszodat. :-). Nem ertem miert pontoztak le de ha jobban tudjak nem ertem miert nem irtak le.
2013. nov. 25. 21:01
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem baj, nem zavar :-)

Egyeseket ez teszi boldoggá....sajnálni tudom csak őket.

2013. nov. 26. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!