Honnan szeditek, hogy császármetszésnél átvágják a hasizmot? Azt szét szokták húzni!
Az nem lehet, hogy aki nagyon nagyon nehezen mozog császár után annak átvágják?
Nagyon komolyan mondom, hogy nekem tényleg egy élmény volt mind a kettő! Amikor először kellett felkelnem az ágyból, az nem volt kellemes, de"bejáratódtam" és utána nem volt semmi gond. Jó húzódott néha, de amint kivették a kapcsokat meg azt a pár öltést, már az se volt. Vagy csak szerencsés voltam?
Én kétszer szültem, és nem kaptam egyszersem oxytocint.
Amúgy meg miért ilyen borzasztó, ha azt hiszik, hogy atvágják a hasizmot?
A császármetszés egy nagy hasi műtét, akárhogy is szépítgetjük a dolgokat.
Csaszaros voltam surgossegi volt epp h eletben maradt a lanyom. De oszinten fogalmam sincs h atvagtak-e vagy sem. :-). Es nem is erdekel. Teged miert akaszt ennyire ki?
Annyit erzek a hasamon h a vagas felett kozeptajekon erzeketlen maradt. Hiaba erintem meg nem erzem. Mar mintha javult volna vmennyit az elmult 9 honap alatt. Na ez mitol van? Engem ez jobban erdekelne. :-)
Nem baj, nem zavar :-)
Egyeseket ez teszi boldoggá....sajnálni tudom csak őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!