Ti barátkoznátok ezzel az Anyukával és a gyermekével?
Van egy anyuka és a kislánya (másfél éves) akit nem rég ismertünk meg. Az anyuka nagyon kedves, jókat szoktunk beszélgetni, szeretné ha többször is találkoznánk, de a kislánya agresszív, irigy és ami nagyon zavar, hogy folyton fellöki az én 16 hósomat, aki egyébként meg elég jámbor, kedves gyerek. Egyszer sem közeledik normálisan a gyermekemhez, pedig az én kicsikém mindig megy utána, próbál barátkozni.
Félek magam mellől elengedni az enyémet ha a másik kislány is ott van, mert nekifutásból löki el, bármilyen baleset is lehet ebből, plusz lelkileg sem jó se nekem, se a babámnak.
Ti mit tennétek? Barátkozzak továbbra is az Anyukával, akivel ugyan jó beszélgetni, mert már így is depressziós hangulatban vagyok, viszont állandóan a gyermekem háta mögött kell állnom, h nehogy baj legyen.
Elnézést ha hosszú!
Köszönöm!
Az, hogy a szülők jól kijönnek egymással, nem jelenti azt, hogy a gyermekeik is. (És fordítva is igaz, nagyobb gyerekeknél).
Ezt Neked kell látnod. Nem tudom hány alkalom volt eddig, lehet hogy még összeszoknak. A gyerekek rugalmasak, lehet hogy a kicsid megtanul kiállni magáért. Az mindenképp fontos, hogy Neked legyen kivel beszélgetned, ha nem ez az anyuka, akkor keress mást.
az 1-es megválaszolta, ennél többet nem tudok én se mondani, az már csak okoskodás lenne
hiába kedves nő, ha a gyerekét nem képes nevelni, a barátság úgy jó, ha a kicsik is barátok
ha nem érti meg, megsértődik, akkor felesleges erőltetni a barátságot
"a gyerek ilyenkor vagy dühös, vagy kiröhögi és csak azért is csinálná"
a nagy liberális nevelés... és csak egyre rosszabb
Másfél éves a másik kislány, másokkal is így bánik.
De hogy mondjam meg az Anyukának, h nem szeretnék velük direktbe találkozni? Az szinte elkerülhetetlen, hogy összefussunk, mert közel lakunk egymáshoz. Olyan kellemetlen, de mi van ha úgy fellöki, h beüti a fejét a kislányom valahova? Mindig erre gondolok, meg arra, h nem akarom, hogy féljen a gyerekektől egy ilyen rosszindulatú kislány miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!