Rossz feleség vagyok?
Az a helyzet, hogy a gyerekeimmel alszom. Esténként a férjem mellé fekszem le aludni, de reggel mindig az ő szobájukban ébredek. Hol az egyik visít fel, hol a másik, anyásak, rosszat álmodnak, nem tudom. Korábban ébren ültem ott mellettük, amíg vissza nem aludtak, de olyankor reggelre mindig nagyon álmos és ebből kifolyólag nagyon ideges voltam. Amióta velük alszom, jobban kialszom magam, kevésbé vagyok türelmetlen velük is, a férjemmel is.
Szerintetek ennyiből megállapítható, hogy rossz feleség vagyok, lapos a házasságunk, és hogy elfelejtettem nő lenni? Mert annyi ilyet olvasok itt, hogy aki ilyesmire vetemedik, az biztosan elhanyagolja a férjét, és a pasi tuti félre fog lépni mellőle.
Egyébként én is szívesebben aludnék a saját helyemen, de nem minden áron. Tényleg akkora baj ez?
Hát nem tudom! Nálunk is előfordul (nem minden éjjel, kb. heti kétszer),hogy át kell mennem a gyerekhez éjszaka és ott ragadok, de hogy ettől romlana a házasságunk? Ha ezen múlik kizárólag a házasság sikere, akkor ott gond van.
A férjem ilyenkor úgy alszik,hogy néha csak azt veszi észre,hogy visszabújom az ágyba. Egyébként sem éjszaka beszélnénk meg az élet nagy dolgait. Arra ott van az idő, amikor hazajön, vagy este vacsora közben, vagy hétvégén stb. Soha nem éreztem és ő sem éreztette velem,hogy azért mert nem este 10-től reggelig 6-ig szuszogok mellette, rossz feleség lennék! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!