Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez csak engem háborít fel...

Ez csak engem háborít fel vagy másnál is kiverte volna a biztosítékot?

Figyelt kérdés
Szóval hétfőn voltam 38 hetes ctg. Nagymamám is velem volt ő más miatt ment orvoshoz. A lényeg az hogy délután állunk a buszmegállóban, ahogy oda értünk pár diák már állt ott. Okos telefonnal meg fejhallgatóval ahogy azt illik. Beálltam előre a mamával. Ugye én nagy hassal ő meg betegen nem állunk leghátra csak mert szegény diák jajj de elfáradt a suliba. Aztán jött a busz és felszálltam legelőször. Meg vettem a jegyet és mentem leültem. A nagymamám jött utánam és mondta hogy ott morogtak a kölkök mögötte hogy én turakszom meg majd fellököm őket. Pedig csak felszálltam. Persze a mama sem maradt adós. Azt mondta és most idézem. Jó hogy nem már egy 9 hónapos kismama fog állni csak mert elülték a seggüket az iskolában. Mindegy is annyira nem érdekel. Csak arra lennék kiváncsi hogy miért ilyenek a mai fiatalok? Inkább fellöknek bárkit(Terhes, beteg,idős, kisgyerekes) csak hogy a haverjaikkal le üljenek. Tisztelet a kivételnek.
2013. nov. 12. 13:25
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

"most komolyan elvarjatok, hogy egy oraval elobb menjen inkabb?"

Ha nem érdekli a gyermeke élete, akkor természetesen menjen csak a tömött busszal. Engem érdekelt annyira, hogy ne az iskolásokkal teli busszal menjek, de az egy óra túlzás volt, 20 perc alatt lemegy a diákos busz-őrület. De amúgy egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy valaki ne adja át neki a helyét, ha megkéri.

2013. nov. 13. 08:52
 32/35 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nyilván a kérdezőt sem szólták volna meg, ha tényleg nem furakodott volna, hanem csak felszáll amikor odajut.
2013. nov. 13. 08:53
 33/35 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled, hogy a kismamának jobb ülni a buszon, de nem ez az elintézés módja.

Igazat adok az utolsónak, nem feltétlenül lehet megállapítani, hogy terhes, kövér, vagy csak épp övtáskát hord. Főleg, hogy a őszi-téli időszakban a sok ruha még jobban takarja az alakot.

Gondold el, ők is mondhatnák, hogy mit képzelnek a kismamák és az öregek, kérdezés nélkül előretolakodnak, azt hiszik, hogy mi csak lógunk az iskolából, és úgyis "elülték a seggüket". Hogy arra nem képesek, hogy szóljanak, de tülekedni, beszólni tudnak.

Egyik félnek sincs igaza.

2013. nov. 13. 08:59
 34/35 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem így kellett volna intézni, talán az is igaz hogy nem volt szép előre állni. De ha egy csepp jó érzés lett volna bennük akkor maguktól fel ajánlják és nem még megjegyzéseket tesznek. Nem azért mentem előre mert lusta vagyok állni vagy mert az állapotom miatt különös elvárást várnék. Hanem mert nem birok végig állni 30 km. S nem szeretném ha véletlenül valaki megnyomná a hasamat vagy ha bármi történne ne adj Isten akkor a babaának baja esne.
2013. nov. 13. 13:46
 35/35 A kérdező kommentje:
Ahová álltam ott nem állt senki, hanem pár centivel hátrább álltak. Így szóval nem is előztem csak beálltam egy üres helyre. De ennek mára már nincs jelentősége. Mindenki haza ért éppségben és senkinek nem lett komoly lelki traumnája.
2013. nov. 13. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!