Ez csak engem háborít fel vagy másnál is kiverte volna a biztosítékot?
"most komolyan elvarjatok, hogy egy oraval elobb menjen inkabb?"
Ha nem érdekli a gyermeke élete, akkor természetesen menjen csak a tömött busszal. Engem érdekelt annyira, hogy ne az iskolásokkal teli busszal menjek, de az egy óra túlzás volt, 20 perc alatt lemegy a diákos busz-őrület. De amúgy egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy valaki ne adja át neki a helyét, ha megkéri.
Egyetértek veled, hogy a kismamának jobb ülni a buszon, de nem ez az elintézés módja.
Igazat adok az utolsónak, nem feltétlenül lehet megállapítani, hogy terhes, kövér, vagy csak épp övtáskát hord. Főleg, hogy a őszi-téli időszakban a sok ruha még jobban takarja az alakot.
Gondold el, ők is mondhatnák, hogy mit képzelnek a kismamák és az öregek, kérdezés nélkül előretolakodnak, azt hiszik, hogy mi csak lógunk az iskolából, és úgyis "elülték a seggüket". Hogy arra nem képesek, hogy szóljanak, de tülekedni, beszólni tudnak.
Egyik félnek sincs igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!