Mennyire nevelés kérdése, hogy egy másfél-kétéves gyerek mennyire van el magába, ill. hogy mennyire, aktív, mennyire játszik el a játékaival?
egy gyereknél is változó,nem csak kettőnél...Kislányom ennyi idősen még nagyon igényelte a társaságunkat,most 2,5évesen akár egy órát vagy többet is eljátszik teljesen egyedül,sőt "be sem enged" a szobájába ilyenkor.
Nem változtattunk semmit a nevelésén,sőt igazán nem is "neveltük" ilyen téren...Ha kérte játszottunk vele,most,h nem kéri,hagyjuk egyedül,nem lihegünk a nyakában..
Köszönöm!
Csak azért kérdezem, mert egy másik témakörben feltett egy kérdést valaki. Teljesen más ügyben, bár szerintem sem volt igaza, de mindegy is.
A lényeg,hogy volt, aki lehurrogta,hogy mi az,hogy nehezen tud megfőzni egy kétéves gyerek mellett, amikor az el van a konyhában elvileg!
Hát nem tudom, de én úgy gondolom,hogy viszonylag normálisan nevelem a lányom, aki szintén két éves,de ő is kb. fél órát van el az edényekkel a konyhában, aztán megy szélnek-világnak és nekem is nehéz főzés közben figyelni rá. De nem mondanám neveletlen gyereknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!