Mennétek Pestre dolgozni 2 ilyen kicsi gyerekkel?
Márciusban megszűnik a munkahelyem, és helyben egyszerűen semmit nem találok. Túlképzettnek tartanak. Viszont feltöltöttem önéletrajzot egy fejvadász honlapra, és pesti cégek folyton megtalálnak. Eddig nemet mondtam, de gondolkodom. A gyerekek 5 és 3 évesek. A férjem otthon van munkanélküli. Jelenleg is ő van velük a legtöbbet, ő viszi őket oviba, ő hozza őket. Viszont elég türelmetlen velük, sokszor kiabál, és a lányomon már látom, hogy kezd tőlem elhidegülni. Nem akar velem csinálni semmit, csak az apját kéri.
Ha feljárnék Pestre dolgozni, reggel fél 8-kor kéne indulnom, és fél 9-re érnék haza kb. Esti jóéjt puszi, és kész. Ennyit látnék a gyerekekből.
Költözni nem tudunk, úgysem vesz most senki ingatlant, ráadásul a házunk árából Pesten még egy panelra sem futná.
(Nem adom ki albérletbe a házunkat, sok ismerősöm ráfaragott már erre, semmi szükségem rá, hogy még egy családnak a rezsijét fizessem hónapokig, meg húzakodjak velük, hogy fizessenek.)
Tényleg nem tudom mit csináljak, fontos a család, de dolgozni is kéne valahol.
Ja, és ha a férjem menne el dolgozni, nem tudom, ő találna-e jelenleg, mert neki csak minimálbéres állásokat ajánlottak. Én ennek többszörösét megkeresném Pesten.
Mennék, szeretetből nem lehet megélni.
A gyerekeiddel meg hétvégén is tdusz foglalkozni, ha ezen múlik a kapcsolatod a gyerekkel ott valami más gond van...
Bocs az offért, de nem engedik kérdésnek kitenni a kérdőívem, de nagyjából a témába vág. Megtennétek, hogy kitöltitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!