A cégünk több milliót bukott egy elvesztett projecten. Beijedtem, hogy a létszámleépítés engem is érintene (érintett is volna. ), így még a rossz hírt érkezése elött bejelentettem a terhességet. Mit tegyek?
Szóval gyorsan bejelentettem, hogy átleptem a 12 hetet. Semmi kiskönyvet, egyéb papírt nem kértek, csak a szülés várható idejét és hogy meddig dolgozom.
Gondoltam ez jó és nyerek egy kis idöt, uj munkát találok és felmondok. Nem akartam elveszíteni a biztos jövedelmem, sok mindent kell fizetnem, semmi luxuskiadás.
De elkezdtem beijedni, hogy mi van ha nem találok idöben munkát, és hogy lassan látszódnia is kéne a más állapotnak.. (most kisebb trikókat hordok kardigännal, ami a cicimnél feszül, stb.)
Jó ég, azért ez durva...Volt valami hasonló témájú film is, nem igaz a kérdés ugye??
Hány éves vagy, hogy ezt kitaláltad???
Lehetőségek: Felmondasz szó nélkül, és ha a következő munkahelyed referenciát kér rólad talán nem kéerdezik meg, mi a helyzet a babáddal...
Szent ég.
Nézzük csak a lehetőségeket:
1. babát tenni nem tud senki a pocakodba hipp-hopp
2. vetélést eljátszani, hát annak is van nyoma, pl. zárójelentés.
3. beismered, amit csináltál, fegyelmivel kirúgnak
4. felmondasz.
Én igen gyorsan felmondanék a helyedben. Így buksz a legkisebbet.
Mar bocs, de a pofatlansagod hatartalan.
Kicsit sem szegyelled magadat?
Döbbenetes, amit tettél!
Mit gondoltál, mi lesz? Eljátszol egy vetélést, ok. De azért egy 15-16 hetes vetélés nem egy óra alatt zajlik le, általában kórházi benn tartózkodással is jár. Erre nem a háziorvos ad táppénzes papírt, hanem a kórház ad ki igazolást az oep elszámoláshoz.
Legfeljebb a háziorvosoddal tudnál egyezkedni, hogy írjon ki egy-két hét táppénzre, benn meg szomorúan elmeséled, hogy "elment a baba".
Azért ez hihetetlen gerinctelenség volt tőled!
Sürgősen hozd ezt helyre!
Egyébként senki sem gyanakodik? Az első 12 hétben még egy kósza rosszulléted sem volt, dokihoz sem mentél, most meg 3 hete folyamatosan járkálsz vizsgálatokra... Senki sem kérdezősködik az állapotodról? Vagy az illetőnek is a szemébe hazudozol a nem létező magzatodról?! Jó lenne, ha gyorsan kitalálnál valami megoldást, mert egy középidős terhesség nagy százalékban már kívülről is látható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!