Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan érintett az, hogy nem...

Hogyan érintett az, hogy nem lesz több gyereked? Mindegy, hogy milyen okból, és hogy egy gyereked van, vagy tíz. Csak maga a tény, hogy nem lesz több.

Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 13:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Nekem 3 van, és nem terveztünk többet. Hát nem is tudom.. én imádok babázni..egyre többet jut eszembe, hogy pár év múlva talán jöhetne még egy (legkésőbb 33-34 éves koromig). Kíváncsi vagyok a válaszokra
2012. nov. 30. 13:03
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
14 éves a fiam. Először nem akartam rögtön gyereket, utána belekényelmesedtem a helyzetbe. 39 éves vagyok, egy-két éve mondtuk ki, hogy nem lesz több, addig úgy voltunk vele, hogy talán. Akkor átgondoltuk, mivel "öregszem" is, már muszáj volt letisztázni a helyzetet. A férjem inkább arra szavazott, hogy ne legyen kisbaba, előtte ő mondta inkább, hogy legyen, én halasztottam, mert nem éreztem megfelelőnek a pillanatot. Így megértettem, hogy ő akkor nem akart. Így hárman maradtunk. Annyira nem érintett meg, így is tökéletesek vagyok :)
2012. nov. 30. 13:08
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
Nekem 2 lányom van, nem is terveztünk többet.Második császárom után az orvos mondta,hogy ne vállaljak több terhességet hegszétválás miatt.Néha belegondolok milyen jó lenne átélni újra a terhességet és olyan jó lenne mégegyszer babázni,de sajnos nem lehet.Mást nem tudok csinálni elfogadom.
2012. nov. 30. 13:15
 4/18 anonim ***** válasza:
87%

Eleinte nagyon fájt és rosszul érintett minden terhes mami látványa :) De aztán ahogy nőnek egyre több és több a kiadás és én se leszek fiatalabb már nem vágnék bele babázásba, tudom hogy ez az idő elmúlt és élvezem a mostani életkorukat a gyerekeimnek és örülök és nagyon boldog elégedett leszek ha tisztességesen felnevelem ezt a 2-t legalább.

7 és 5 évesek.

2012. nov. 30. 13:17
 5/18 Jégtánc ***** válasza:
87%
Engem nem érintett meg túlságosan.Van 2 gyermekem előző házasságból,és van egy közös a párommal.Mivel már 38 éves vagyok,(a lányom 10 hónapos)így egyértelmű hogy a téma lezárva:)
2012. nov. 30. 13:21
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem hittem volna, hogy valaha eljön az a pillanat, hogy meg tudok állni, hogy nem érzem a vágyat, arra, hogy jöjjön a következő baba. 5 hónapos a legkisebb gyerekem (Ő az 5. gyerekünk) már az Ő születése után is elgondolkoztam azon, hogy még max. egy gyerek 1-2 év múlva, és nyugodt szívvel azt mondom majd: nem lesz több baba. Az élet átírta a dolgokat, 10 hetes kismama vagyok, nagyon hamar jött ez a baba, nem számítottam rá. Az Ő születése után - most úgy érzem - teljes lelki nyugalommal fogom kimondani, hogy nem lesz több gyerek.
2012. nov. 30. 13:22
 7/18 anonim ***** válasza:
52%

30 vagyok, most várom a másodikat. Olyan 33 évesen szeretnék majd mégeggyet, és talán majd 40-42 évesen egy utolsó babát, hogy öreg korunkra is legyen velünk egy gyerek, ne ketten unatkozzunk majd a férjemmel.

Fene sem tudja a lányom mikor akar majd férjhez menni, gyereket akivel majd babázhatnék, ezért is szeretnénk majd a ferjemmel egy késői gyermeket.

2012. nov. 30. 13:30
 8/18 anonim ***** válasza:
81%

Én nagyon fiatalon szültem. Két lányom volt, mikor azt mondtam 20 évesen, hogy nekem bizony több gyerekem nem lesz:) Rosszul érintett, mivel imádom a terhességet, egyfajta csodaként élem meg. Most 21 éves vagyok. Spirál mellett fogant a harmadik gyerekünk:) A sors átírta az akaratomat, de nem bánom:) Ha jönni akar, hát jöjjön csak:D

17hkm.

2012. nov. 30. 13:33
 9/18 anonim ***** válasza:
Kedves 6-os válaszoló le a kalappal. :) Mennyi idősek a gyerekek?Nehéz volt beleszokni,megszervezni a mindennapokat?
2012. nov. 30. 13:42
 10/18 anonim ***** válasza:
90%

30 éves vagyok, kisfiam 4, kislányom 2 éves. Új helyen lakunk, most alakítjuk ki a házunkat (3 hálószoba, nappali), ami nem bővíthető tovább. Abból nem akarok engedni, hogy mindenkinek legyen külön kis helye. Szó szerint az, a gyerekszobák 10 nm-esek, a miénk 12. Van egy nappali-étkező-konyha, 30 nm. Így kényelmesen elférünk.

Nagyon vágyok egy harmadik babára, de most munkanélküli vagyok, tehát nem lenne gyedem, tavasztól szeretnék dolgozni de ez egy kis település, nem sok esélyem van. A házunk családi kölcsönökből van, 5 év mire túl leszünk rajta. Akkor 35 leszek. A gyerekek 9 és 7 évesek. A szívem szeretné a harmadikat, az eszem és a férjem nem. Még nem vagyok túl ezen a döntésen, de idővel bele fogok törődni az ész érvek miatt.

2012. nov. 30. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!