Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem kérdést tettem fel, de ez...

Nem kérdést tettem fel, de ez annyira sziven érintett, ti mit gondoltok erről? :' (

Figyelt kérdés
Tegnap mondta egy ismerősöm, hogy a szomszédja, 19 éves lány kb 3-4 hónapja életet adott egy iker párnak akik egészségesek. Nos a lány, annyira nem foglalkozott a kicsikkel, hogy napokra ott hagyta őket a lakásban, nem etette őket. Aztán lelépett egy szeretővel. A barátjára hagyta a babákat, aki be ment a gyám ügyesekhez, és mondta nekik, hogy ő ezt nem tudja vállalni, mert nem tudja őket egyedül felnevelni. És inkább menjenek nevelőkhöz. A fiu azóta is össze van roppanva idegileg, és a fájdalom miatt. A babák nevelő szülöknél vannak. Hihetelen, én mikor erre gondolok mindig el érzékenyülök. Én aki annyira vágyna már egy csöppségre, ez a lány, meg csak igy eldob kettőt is. Bocs de jól esett ki irnom ide. Előre is köszi a hozzá szóltok.
2009. aug. 23. 19:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Valóban elszomorító, de sajnos nagyon sok ilyen van a világban. Vannak, akiknek egyáltalán nem adnék gyereket a kezükbe, mégis sportot űznek a szülésekből meg az abortuszokból. Más meg, aki valóban megérdemelné éveket vár egy gyerekre. A sors már csak ilyen igazságtalan.
2009. aug. 23. 20:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez tényleg nagyon szomorú. De sok ilyen nő van, sajnos... Én már alig várom, hogy legyen babám és megadhassak neki mindent, amire szüksége van.
2009. aug. 23. 20:26
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
A csajt leköpném, ha tudnám ki az és meglátnám az utcán tuti lecsapnám hogy lehet ilyen, hajánál fogva rángatnám... nem bírom az ilyen viselkedést, kinyílik a bicska a zsebemben. Ez megint az a kategória hogy arra volt esze hogy felcsináltassa magát, mért nem védekezett? Szegény babáknak milyen élete lesz? Talán a báty meggondolja magát, és vért izzadva felneveli őket, én ezt tenném a helyében. Más ember is megoldja akinek nincs egy fillérje se.
2009. aug. 23. 20:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én abban bizom, hogy remélhetőleg jó nevelőszülőkhöz kerültek, rendben felnevelik és úgy szeretik őket mintha sajátjaik lennének.
2009. aug. 23. 20:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

elszomorító.Főleg hogy tudom mennyi örömet is okoz egy baba(lassan 10hónapos a fiam)de én is ismerek egyet a családban,aki szintén otthagyta a 3gyermekét.igaz ők már kicsit nagyobbak voltak(5-3-1)már eltelt egy év,és mindig azt kérdezgeti,hogy rossz anya e?Nos erre mit lehet mondani?Érdekes,mert az én fiamat imádja,a sajátjait meg van hogy 2hónapig se látogatja.

Szóval nem értem én ezeket a nőket?Ennyivel fontosabb a szex a szórakozás,hogy 1-2-3 x babát csak úgy eldobnak?!

Remélhetőleg azért a piciknek jó életük lesz,és legalább nem választják szét őket

2009. aug. 23. 20:50
 6/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a hozzá szólást.Bizom benne én is hogy a babáknak szép, és jó életük lesz. Csak azt nem tudom hol vannak ilyenkor a nagyszülők? És a testvérek (ha van) a rokonok?

mindenesetre nagyon szomorú.

2009. aug. 23. 21:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen szomorú dolog. És gondolom a családjának is rossz, de azért még nem kell rájuk tukmálni a gyerekeket. Az én nővéremnek is van gyereke, de én nem vállalnám hogy felnevelem, mert az elég hirtelen jönne, és én még nem akarok gyereket. De az anyát elítélem. Amit tett az jogilag megteheti?
2009. aug. 24. 01:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
nagyszülők? gondolhatod egy ilyen nőnek, aki eldobja a babáit, milyen szülei lehetnek!!! kb. hasonlók, mint ő...
2009. aug. 24. 11:32
 9/11 anonim ***** válasza:
87%
A srác az a "barát" aki biológiailag a gyerekek apja? Mert akkor őt sem értem, legalább megpróbálhatná felnevelni a saját gyerekeit, ha már egyszer megcsinálta őket. Ráadásul egy arra alkalmatlan nőnek! Az apától ugyanúgy elvárnám, hogy egyedül is gondoskodjon a gyerekeiről, ahogy az anyáktól elvárjuk. Neki sem nehezebb felnevelni őket, mint egy egyedülálló nőnek! És sok apa bizony meg is teszi, zokszó nélkül. A srác is a könnyebb utat választotta. Összeroppan, sajnáltatja magát, ahelyett hogy küzdene a saját utódaiért. Én őt is elítélem, megizélni jó volt a lányt, a felelősség alól meg ugyanúgy kibújik. Szomorú hogy mennyi ilyen van.
2009. aug. 24. 12:43
 10/11 A kérdező kommentje:
igen a srác a "barát" ő az apuka, és eldobta ababákat, mondván hogy meló és gyerek nevelés nem megy egyszerre. ez mind akarat kérdése. Tápszerrel fel tudta volna nevelni őket, és egy kis segitséggel.....
2009. aug. 24. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!