Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az utolsó pár nap, ami vagy...

Az utolsó pár nap, ami vagy annyi vagy nem, hogy érintett titeket? Én most nagyon megrémültem az előttem álló feladattól.

Figyelt kérdés

Még 9nap és szülök. De nem akarok! Nem a szüléssel van a gond, hanem az utána kezdődő min18évig tartó szereppel. ANYALESZEK, és ez a felismerés most nagyon sokkolt.

Eddig mindennek meg volt a helye a fejemben, hogyan foglalkozok majd az újszülöttel, a csecsemővel, a kisgyerekkel, olyan rózsaszín lányálomként. De ennek a magabiztosságnak vége, és jajjjj. Már azzal bajban vagyok, mi lesz velem kórházban, mikor picurkát etetni kell, hogyan fogom meg. Az összes elsőbabás kismama összes kérdése (butus, komoly stb) elönzönlötte a fejem, és rémülten kapkodok, hogy az eddig "sima" ügyeket is felidézzem.

Ugye ez a pánikroham természetes, és ha már megyünk akkor minden visszaáll a helyére, és csak az idő szűke miatt van ez?

2009. jún. 18. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi már :) . Természetes, h izgulsz, milyen is lenne, ha nem érdekelne az egész. A lényeg, h ne stresszelj, nyugodj meg, úgyis jön minden szépen sorjában és mindenre rá fogsz jönni. Egyre közelebb a nap és már minden bajod van. :D Biztos, h ügyes leszel.
2009. jún. 18. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is éreztem ilyesmit a szülés előtti napokban, hetekben. Szerintem ez normális. Nehezen hittem, hogy menni fog minden, és tudni fogom mit kell csinálni a kicsikémmel. Mégis így lett, jöttek a dolgok szinte maguktól!

Az viszont valóban igaz, hogy attól a perctől ahogy megszületik vége a "nyugalomnak". Életünk minden percében ott fog lapulni az anyaság, és mindíg lesz valami aggódni való! A szeretetnek ollyan formája ez, amit nem lehet szavakba önteni! Hamarosan megtapasztalod!

Sok boldogságot nektek!

2009. jún. 18. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:
:) ez cuki... én 8 hónapja szültem, és időnként pánikba esem: ÚRISTEN, ANYA VAGYOK!!!!
2009. jún. 18. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:
hát igen ez általában elöfordul!én ijennel nem is törödtem addig,amig oda nem adák a babámat,hogy szoptassam meg....nem is tudtam hogy kell!!de nem is igazán segitettek,magamtol jöttem rá!idövel mindent megtanulsz majd ne aggodj!persze nem villámcsapásra,de elé hamar!ne stresszelj!
2009. jún. 18. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!