Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megrémültem! "jobb láb varus...

Megrémültem! "jobb láb varus állásban" Változik még?

Figyelt kérdés

Az orvos azt mondta,hogy kicsit "csámpis". Előző UH-on nem volt az,most meg annyira maga alá húzta a babám,hogy befelé áll.Utána néztem és a varus az donga lábat jelent!Van valaki itt akinek hasonlót mondtak? Esetleg eredmény,végkifejlet?

Előre is köszönök minden választ!!!

2009. júl. 29. 14:19
 1/8 A kérdező kommentje:
ja, 29 hetes vagyok.
2009. júl. 29. 14:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Születés után szokták korrigálni. ( asszem sínnel, de már régen tanultam, hülyeséget nem akarok írni. És műteni is szokták.) Ne keseredj el!
2009. júl. 29. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, pont a lényeget sajnos nem tudom, hogy változik-e méhen belül.
2009. júl. 29. 15:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát igen,én is a gipszes megoldást hallottam idáig.Már ez is elkeserít:( Szegénykémet pár hetesen gipszelt lábbal látni......bele sem merek gondolni:(
2009. júl. 29. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Ugynevezett csizmácskát kapnak.DE!AZ,HOGY AKKOR PONT MAGAALÁ HÚZTA A LÁBAIT,NEM JELENTHETI AZT,HOGY UGY VOLT KÉNYELMES NEKI PIHIZNI?UH UTÁN LEHET RÖGTÖN POZT VÁLTOTT.

PL.MOST 2 ÉVES EGY ISMERŐSÖM KISFIA.ULTRAHANGON SOSE MONDTÁK NEKI,DUPLÁN!!DONGA LÁBBAL SZÜLETETT,MÁRA SEMMI BAJA!!!SZALAD,FUT,ÉS SEMMI NYOMA! NEM LESZ GOND!!!!!!MIKOR MÉSZ UH-RA LEGKÖZELEBB?

2009. júl. 29. 16:00
 6/8 A kérdező kommentje:

16:00.-köszi a bíztatást!Remélem nem lesz komoly gond.

33.héten kell mennem az orvosomhoz,szabin van,azt mondta akkor megnézi a leletet.Felolvastam Neki,de nem mondott rá semmit.Ezt azóta "nyomoztam" ki,hogy mit is jelent...szóval,lehet elmegyünk 4D.-re addig is,mert 4 hetet így elég rossz lesz átvészelni...

2009. júl. 29. 16:35
 7/8 anonim ***** válasza:

mindenesetre én is elmennék uh-ra,saját magam megnyugtatására.én pl.megvagyok döbbenve,hogy ilyen ritkán kell mennünk uh-ra.első fiammal voltam vagy 10-szer,most meg időhöz van kötve.ugye 20 hét utána 30(?).hát a 10 hét alatt honnan tudja a doki a turkászásból,hogy minden jo e?

16:oo

2009. júl. 30. 08:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen....Nekik könnyű...de nekünk?Amikor a kismanó minden percéről szeretne tudni a leendő anyuka,várjon heteket.pfffff Külön szeretem az olyan mondatokat,mint pl."oh.nem kell idegeskedni,ez még változhat...majd meglátjuk 4 hét múlva..."stb.
2009. júl. 30. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!