Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon félek sokféle testnevel...

Nagyon félek sokféle testnevelős feladattól. Hogyan múlhatna el? 15/l

Figyelt kérdés
nagyon féltem a síeléstől.kipróbáltam,végig jöttem a piros pályán f*sva,majd a 2.csúszás után a piroson már rohadtul élveztem és soha nem akartam volna abbahagyni.de pl tesiből,a sima szekrényugrástól is félek.futok,de a dobbantón megállok,nem merek felugrani.gyűrűzésnél nem merek átfordulni,félek,hogy leessek.korcsolyázásnál,ha sokan vannak a pályán,félek,hogy ellöknek,20 perc után hazamegyek..mit tegyek,hogy elmúljon??
2010. febr. 8. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Ezzel sokáig én is igy voltam.pl én bemeséltem magamnak,hogy nem tudom átugrani a rudat magasugrásnál,és nem is ment.mert mindig megálltam előtte.az a lényeg,hogy ne azt mondogasd magadnak,hogy nem tudod,hanem azt,hogy tudod.és meglátod,menni fog.nagyon nagy akarat kell ahhoz,hogy legyőzd ezeket a félelmeket,én már csak tudom:D.de hidd el,nem lehetetlen.én általános suliban voltam ilyen félős,aztán most 9.-ben új osztályba kerültem és a rudat is átugrottam:)az én esetemben mondjuk a tanár is hibás volt,mert baszogatott általánosban.de én tesin szinte semmit nem mertem csinálni.és mégis sikerült legyőznöm ezt nagy részben:)még mindig nem vagyok túl ügyes tesiből,de csak akarat kérdése:)mondogasd magadban,hogy "menni fog",és csak arra koncentrálj:)
2010. febr. 8. 19:56
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
jah,15/L:D
2010. febr. 8. 19:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Neked semmi másra, mint egy kis bátorításra van szükséged. Én is ilyen voltam és most a 10 éves fiam is dettó ugyanez :) Nekem 18 évesen érettségi előtt lett bátorságom felugrani a szekrényre, az egész osztály tapsolt. Igazából soha senki nem hitt bennem, hogy bármire is képes vagyok, már megtanultam, hogy ilyenkor az embernek magának kell hinnie magában, hogy sikerülni fog, nincs más! Hajrá!
2010. febr. 8. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Én hülyeségnek tartom a szekrényugrást a mai napig, utáltam, nem csoda, h félsz, csak feleslegesen szivatnak vele. Tudom, hogy nem fogják helyesnek tartani, hogy ezt mondom, de nem kell minden tininek minden sportban jónak lennie, van akinek ez nem megy.

A koripályán én is félek mindig, de az első pár kör után belejön az ember, és akkor elmúlik. Amúgy én mindig valamelyik barátnőmmel megyek, és kézenfogva kezdjük, így ha elesünk, együtt esünk és jót nevetünk rajta..

A gyűrűre én soha nem voltam hajlandó felmenni... :)

2010. febr. 13. 22:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Én világ életemben ügyetlen voltam. Tesin a tanár általánosban rohadtul erőltette a hátra bukfencet. Miután hajszál híján kitörtem a nyakam, végre-valahára belátta, hogy nem megy. Általánosban 2-sel mentem át tesiből. Gimiben viszont rájöttem, hogy az ügyességi feladatokat nem nekem találták ki, ellenben gyakorlatilag első nekifutásra. lénygében bemelegítés nélkül kinyomtam fekve 70 kilót. (Azóta vége lett a giminek, a kondibérlet meg drága, szóval hanyagolva lett az ügy.) Lényeg: minek erőltetni? Biztos van olyan mozgásféle, amit szeretsz és amitől nem félsz. Inkább csináld azt. A tesijegyed meg tojd le.
2010. febr. 14. 01:53
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
volt 1 ilyen osztálytársamxDXD majd beszartunk rajta olyan béndzsa voltxD
2010. febr. 16. 19:33
 7/9 anonim ***** válasza:

A másik meg az amikor kiröhögnek. Ne figyelj rájuk, mert olyan ember nincsen, hogy tökéletes, te pedig tesiből nem vagy az ezek szerint. de akik csúfolnak azokban az emberekben meg nincsen semmi szertetre méltó( kedves utolsó válaszoló)

Én is nagyon féltem ezektől, és még a bordásfaltól is mikor függeszkedni kellett. tériszonyom is van, de egyik órán már annyira féltem, hogy elsírtam magam és azután nekem függeszkedés helyett futnom kellett, és futásból jó voltam. De ez tanártól is függ....

2010. febr. 16. 20:23
 8/9 A kérdező kommentje:
19:33 ahelyett hogy másokat kritizálnál,elöbb nézz magadba,aztán utána ítélkezz...biztos neked is vannak hibáid.és amikor itt nézegetem a honlapot,sok hozzád hasonló választ látok.szánalmas...
2010. febr. 16. 21:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Teljesen meg tudlak érteni. Én is a szekrénytől, meg a zsámolytól féltem mindig, és ha vmilyen labdajáték volt, tuti, h eltaláltak, minimum 1x. Ráadásul nekem 34 fiúval van tesiórám egy átlagosnál fele akkora tesi teremben, úgyhogy mindig halál közeli élményem van. De fel a fejjel, attól, h a tesi nem megy, még másból lehetsz jó. Ha pedig kinevetnek, ne foglalkozz velük. Nem lehet mindenki jó tesiből. Szerintem jó nagy f@szság, h osztályozzák is. Úgyhogy fel a fejjel. 15/l
2010. febr. 23. 12:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!