Sikertelen terhesség, rendellenes fejlődés: igaz, hogy előre megérzik az anyák? Volt balsejtelmetek, már aki érintett?
Nekem nem, a barátnőm boldogan várta a babát, nem érzet semmi különöset, azon kívül hogy nagyon boldog volt. 20.héten el kellett venni a babát.
Lehet, hogy van a feltevésben valami, de a barátnőmnél nem így volt, de ugye a kivétel erősíti a szabályt.
1.vagyok. Igazából csak akkor részletezném, ha biztosan tudnám, nem kismama vagy, aki feleslegesen agyal valami ilyenen! :) (én is para-mami voltam, és kár volt, mert semmi gond nem adódott)
röviden és tömören: nagyon rosszul viselte, tavaly szeptemberben kellett volna születnie a picinek. Azóta volt genetika, mindketten rendben vannak, de azóta sem sikerült újra a baba-project.
külső tünetei voltak....nem volt már szívhangja, nálam meg a terhes érzés elmúlt.....nem voltak hírtelen tüneteim...
se hányinger, se haspuffadás, se semmi...ez ugye önmagába nem jelent semmit, mert van hogy elmúlnak ezek a tünetek, de nálam eddig soha nem volt ilyen....
ja ás második vagyok : nekem most születne meg a baba a napokban.....
most kicsit depisebb és érzékenyebb vagyok, de ennek így kellett lennie....megpróbálok nem gyötrődni, örülök az egészséges gyerekeimnek !!!
én csak most lettem a napokba depis miatta, valamiért így lett, így kellett lennie....
de egy másik baba esélyt kapott tőlünk így....azóta újra babát várok akivel szintén minden rendben !!!
Sajnos nem parás kismama vagyok, hanem nálunk is a 20-ik hét körül derült ki a baj.
Második: nehéz napokat élhetsz most át, de talán az új magzatod segít, hogy átvészeld a hullámvölgyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!