Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesség után hogyan mentek...

Terhesség után hogyan mentek le a kilók a fenékről, combokról?

Figyelt kérdés

Elég szerencsétlenül, csak oda hízom. Egyébként vékony testalkatú vagyok, de látványosan nő a hátsóm, és a combjaim is zsírosak. Már most nagyon zavar. Hogyan lehet innen leadni majd a fölös kilókat szülés után?

Köszönöm.

2013. ápr. 30. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem Update 1-el sikerült!
2013. máj. 1. 00:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem előre ne aggódj ezen!

Én vékony vagyok, terhességek alatt szépen felszedtem 20-22 kilót is, főként az általad említett helyekre, no meg az arcom is kikerekedett. Mire fél évesek lettek a babáim, mindig a kiinduló súlyomnál voltam, és mire egy évesek lettek, addigra már kevesebb is voltam a kelleténél.

A harmadik babámmal cukros is lettem, így a harmadik trimesztertől 180 Ch-s diétán voltam. Addig híztam 13 kilót, onnantól semmit. Így még hamarabb elfogyott minden.

A Szoptatáshoz raktároz a test és azt fel is használja. Legalábbis az én alkatom ilyen, ha vékony vagy, valószínűleg a tiéd is.

Én ettem ami jól esett, rengeteget, meg este vagy éjjel is, és leadtam minden fogyókúra nélkül.

Ha mégsem így lenne, ráérsz a fogyón akkor gondolkozni. Addig inkább felhőtlen babavárást kívánok!

Persze ha figyelsz rá, mit eszel, az nem árt, de egyél amennyi jól esik!

2013. máj. 6. 13:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem másfél éves a babám, és 30 kilótól szabadultam meg szülés után az Update-tel.
2013. máj. 21. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!