Terhesség után hogyan mentek le a kilók a fenékről, combokról?
Elég szerencsétlenül, csak oda hízom. Egyébként vékony testalkatú vagyok, de látványosan nő a hátsóm, és a combjaim is zsírosak. Már most nagyon zavar. Hogyan lehet innen leadni majd a fölös kilókat szülés után?
Köszönöm.
Szerintem előre ne aggódj ezen!
Én vékony vagyok, terhességek alatt szépen felszedtem 20-22 kilót is, főként az általad említett helyekre, no meg az arcom is kikerekedett. Mire fél évesek lettek a babáim, mindig a kiinduló súlyomnál voltam, és mire egy évesek lettek, addigra már kevesebb is voltam a kelleténél.
A harmadik babámmal cukros is lettem, így a harmadik trimesztertől 180 Ch-s diétán voltam. Addig híztam 13 kilót, onnantól semmit. Így még hamarabb elfogyott minden.
A Szoptatáshoz raktároz a test és azt fel is használja. Legalábbis az én alkatom ilyen, ha vékony vagy, valószínűleg a tiéd is.
Én ettem ami jól esett, rengeteget, meg este vagy éjjel is, és leadtam minden fogyókúra nélkül.
Ha mégsem így lenne, ráérsz a fogyón akkor gondolkozni. Addig inkább felhőtlen babavárást kívánok!
Persze ha figyelsz rá, mit eszel, az nem árt, de egyél amennyi jól esik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!