Diplomához kötni az anyaságot?
Úgy hiszem igen komoly gondok vannak a gyerek vállaló réteggel ma Magyarországon.
Olyan bődületes baromságokat kérdeznek az anuykák, vagy annak valók, nem csak itt, benn a kórházban vagy épp magánrendelése is, hogy egyszerűen sírva fakadnék :(
Pl::Ha ikreket várok, dupla terhesvitamin kell?(itt is és a kórházban is kérdezték már...)
Terhes lehetek-e ha menstruáció alatt szexeltünk és gumit húzott? stb....
Nem hiszem el, hogy ilyen tudatlanok legyenek a nők....
Amikor elolvastam a kérdést, hát mondom, persze...
De a kommentet olvasva: igazad van.
Újabb gyöngyszem, nem tudom eldönteni, hogy ilyen sötét, vagy viccel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Hát ezt a diploma dolgot remélem te se gondolod komolyan :) Van akinek egyszerűen nincs pénze, lehetősége diplomához, vagy egyszerűen inkább masszőr akar lenni, vagy fodrász :) Ez nincs összekötve azzal, hogy mennyire okos :) Az én apukám 34 évesen végezte el a gimit, mert 16 évesen mennie kellett a bányába dolgozni, és komolyan megesküszök, nála okosabb embert nem ismerek. Tehát mint látod, nem észhez kötött a diploma (nem beszélve a sok idióta szaktársamról)
Amihez én viszont kötném a gyerekvállalást, az:
1: pszichológiai vizsgálat (elkerülhető lenne, hogy fénnyel akarják etetni a gyereküket)
2: kijelölt szakkönyvek elolvasása, és ebből vizsga
3: Környezettanulmány (kis putriba ne szülessen 6 gyerek, viszont ha valakinek 200 négyzetméteres palotája van és nagy családot akar szülje a gyerekeket nyugodtan. Viszont ha valakinek nincs elég pénze a gyereknevelésre, maximum 1-et szülhet, hátha azt tisztességesen feltudja nevelni.
Ha ezeken megfelelt a jelentkező, vállalhat gyereket :) persze ez se lehetséges, mert alapvető jogaikat korlátoznánk, de nem ártana egy ilyen. Így meg lehetne akadályozni, hogy azért szüljenek, hogy több segélyt kapjanak (hiszen a pszichológus ebben az esetben elutasíthatja, vagy a környezettanulmányt készítő).
6-os, valami ilyesmire gondoltam én is
a diploma csak jelképesen szerepel a kérdésben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!