Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sikertelen terhesség, rendelle...

Sikertelen terhesség, rendellenes fejlődés: igaz, hogy előre megérzik az anyák? Volt balsejtelmetek, már aki érintett?

Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 13:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos méhen kívűli volt a terhességem. Mikor mentem az első ultrahangra, az orvos gratulált a terhességhez. Mondtam neki, hogy még neee, majd csak ha minden rendben van. Valahol éreztem belül, hogy valami nem oké. Ja, és az égvilágon semmi külső tünetem nem volt.

Sajnos bejött a rossz megérzésem. Most lennék 24 hetes.:(

2013. máj. 8. 16:31
 12/19 anonim ***** válasza:

Én éreztem, hogy baj van. Már volt egy kisfiam, és a 2. is tervezett volt, de amikor mentem orvoshoz éreztem, hogy rossz hírt fogok kapni. Semmi tünet nem utalt rá, de én tudtam, éreztem, hogy ez a baba nem fog megszületni.

Missed után 4 hónappal újra terhes lettem, és nagy lelki nyugalommal mentem az orvoshoz, mert éreztem ,hogy minden oké. Így is volt, a lányom már 2 éves.

2013. máj. 8. 21:08
 13/19 anonim ***** válasza:
Én nem éreztem semmi rosszat, boldogan vártam a babát... 20. héten el kellett vetetni...
2013. máj. 8. 23:10
 14/19 anonim ***** válasza:

második vagyok :

bizony nagyon sokat segít az új baba!!!!!!!, begyógyította a sebeket...persze az ember gondol az előző babára is, de még inkább várom így a picit...

tegnap megtudtam hogy kisfiam lesz :)))

2013. máj. 9. 07:11
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 13-as, megírnod, mi volt nálatok a gond, ha nem túl fájdalmas beszélned róla? Nálunk a 19-ik héten derült ki :(
2013. máj. 9. 07:27
 16/19 anonim ***** válasza:

13-as vagyok

A diagnózis: súlyos szívfejlődési rendellenesség, élettel össze nem egyeztethető.

Ez 8 éve történt, azóta van egy teljesen egészséges 3 éves kisfiam.

2013. máj. 9. 21:30
 17/19 anonim ***** válasza:
sziasztok, megkérdezhetném, hogy milyen vizsgálatok mutatnak ki olyan rendellenességeket ami miatt veszélyben lehet a magzat élete a 20.hét körül?
2014. jan. 7. 11:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Utolsónak: a 18. heti genetikai ultrahang mutathat ki olyan súlyos, élettel nem összeegyeztethető fejlődési rendellenességet, hogy az orvosok nem javasolják a baba megtartását, és ilyen esetben a 24. hétig el lehet vetetni.

Nálunk is így volt. A 18 hetes ultrahangnál derült ki a súlyos szívfejlődési rendellenesség, majd két másik városba is elküldtek, és mindhárom helyen megállapították, hogy élettel nem összeegyeztethető. Így a magzat elvetetését javasolták (ekkor már 20. hetes voltam), mert ha végigviszem a terhességet, és nem hal meg a terhesség alatt, akkor a szülés után meghalt volna.

2014. jan. 7. 13:46
 19/19 anonim ***** válasza:

köszönöm a válaszod

nem gondoltam, hogy ilyen súlyos szavakkal lesz tele, szóval olyan ijesztő is egyben, sajnálom, biztosan nem lehetett könnyű.

2014. jan. 8. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!