Kiskunhalasi kórházról valaki adna némi információt adni?
Figyelt kérdés
gyermekosztályról illetve a gyermek sebészetről? Az orvosok, nővérek mentalitására, ellátására és munkájára lennék kíváncsi. Sok panaszt hallani sok kórházról, ha kell az ország másik felére megyek a kisfiammal, de jó kezekben legyen. Előre is köszönöm!2013. nov. 3. 22:32
2/10 A kérdező kommentje:
három éves
2013. nov. 3. 22:37
3/10 anonim válasza:
Az én kislányom a halasi kórházban volt, bennt voltam vele! Ha ott vagy és latod mit csinalnak maximálisan jól csinálják a dolgukat! Ha a gyermek egyedül marad akkor nem mondom, hogy egy szuper hely! A kislanyom szoba társa ki volt kotozve, , üvöltött egész nap, a nővérek sz*rtak rá! En vigasztaltam azt a csöpp kislányt na meg persze az enyémet is, mert félt! Amikor nem voltam ott, ugy vettek a lanyontol vért, hogy beverzett a szeme is a sirastol (többen lefogtak) nem voltam ott, hogy vigasztaljam és nyugtassam, hogy minden rendben van! A sebeszetrol viszont 100% pozitiv a véleményem ez személyes tapasztalat engem műtöttek gyerek ként igaz ez már 15eve de nagyon barátságosak voltak és segítőkészek!:-) 1es vagyok! Hova valosiak vagytok?
4/10 anonim válasza:
1es vagyok ismét! Ha 3eves akkor simán bennt maradhatsz vele igy semmi okod aggódni! A gyermek fő orvos nagyon jó doki a modira elég hangulat függő de az legyen a legnagyobb baj!:-)
5/10 A kérdező kommentje:
Gyula, de az itteni kórházat nem szeretem, Szegeden műtötték a másik fiamat, és nagyon rossz a véleményem. Kiskunhalas azért jutott eszembe, mert ott műtötték régebben a szomszédomat gyerekként,de az már 20éve volt! :) Azóta biztosan sokat változott... De remélem hogy a legjobb kezekbe kerül, és nem bánnak vele úgy, mint Szegeden, mert fel is jelentettem őket! Tényleg nagyon rossza a véleményem sajnos...
2013. nov. 3. 22:46
6/10 anonim válasza:
Kecskemét? ??? A Kecskeméti korhazrol csak jókat hallottam! Kiskunhalasi jó hírrel rendelkezik de ha így is úgy is utazni kell akkor az a "pár" km már mit számít! Kiskunhalasrol minden beteget és esetet Kecskemétre küldenek akivel nem "boldogulnak" főleg ha mutetrol van szó!
7/10 A kérdező kommentje:
Kecskeméten nincs sebészet, csak általános gyerekosztály. De azért köszönöm.
2013. nov. 3. 22:54
8/10 A kérdező kommentje:
Azért tudom, mert ott is voltunk, amikor ott laktam! :)
2013. nov. 3. 22:55
9/10 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy gyermek sebészet van-e ezek szerint nincs de sima sebészet az van! Paromnak a kezét műtötték ott! Ami tuti nagyon jó a halasi kórházban a kilátás! :-) 10dik emelet a gyerekosztaly 6ddik emelet sebészet! Ha jól tudom épp atepites van!Gyors gyógyulást a kicsinek!:-)
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2013. nov. 3. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!