Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tatabányai kórházról mik a...

Tatabányai kórházról mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

Dr. Molnár Mihály főorvosról és a szülésznőkről mi a véleményetek?

Ha itt szültetek, ki volt az orvosotok és a szülésznőtök? (Már ha volt.)

2011. febr. 2. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Én ott fogok szülni februárban. De decemberben voltam bent pár napot. Akik akkor szültek, nagyon meg voltak elégedve. A főorvos szerintem nagyon aranyos, viziteken is jó fej volt. Mondjuk engem nem vizsgált, de akiket igen, azt mondták, hogy nagyon ügyes, nem fáj.

A szülésznők között van pár érdekes jelenség... akik csak pénzért kedvesek. De azért legalább nagyon. :)

Nekem fogadott a dokim is, és a szülésznőm is, mindkettőjükkel meg vagyok eddig elégedve. Talán nem véletlen, hogy nem félek a szüléstől. Tudom, hogy rájuk számíthatok.

Te is itt szülsz? Mikor?

2011. febr. 2. 13:57
 2/7 A kérdező kommentje:

A kérdést csak érdeklődésből tettem fel, mert egy másik fórumon olvastam hogy elég rosszakat írtak róla/róluk.

És a főorvosnál szültem 2009.04.30-án, de régebb óta tart az ismeretségünk. 2006-ban iker elhalás miatt kezelt ő és attól kezdve ő az orvosom. Nem volt komplikációmentes a terhességem, végig mellettem volt. ÉN csak jókat tudok mondani róla és a kórházról is.

Szülésznő téren sincs rossz véleményem, Hlogyikné Orsi volt a választottam.

2011. febr. 2. 14:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Az előbb lemaradt, hogy gratulálok a pocaklakóhoz. Hová valósi vagy?
2011. febr. 2. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem ott szültem (direkt), mert a családban nekünk is két sógornőmnek is nagyon rossz tapasztalata volt az ottani szüléssel. Pedig mindegyiknek volt fogadott orvosa és szülésznője is, a szülésznőkre mondjuk nem panaszkodtak, csak az összes többi mindenre.

Én Komáromban szültem, nagyon sok Tbányai és környékbeli is szült akkoriban ott, én maximálisan meg voltam elégedve velük.

2011. febr. 2. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Tatabányán lakom, és nekem is az Orsi a szülésznőm. :) Annyira kedves! Amikor bent voltam, mindenki őt dicsérte, hogy ő a legjobb fej szülésznő bent. Én meg örültem, hogy akkor jól választottam. :)
2011. febr. 2. 15:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Jól választottál szerintem is! A végén én császáros lettem, úgyhogy nekem nagyon-nagyon sokat segített. A borotválástól kezdve a baba felöltöztetéséig mindenben segített. Ő hozta megmutatni a pici fiam a műtőben, vizet öntött a műtét után, lemosdatott, felkelni-, szoptatni segített, stb... Az első néhány hónapban voltak kérdéseim, amivel telefonon kerestem, mindig válaszolt. Szóval szerintem ő a főnyeremény!

Én bicske mellett lakom.

Boldog babavárást az utolsó napokra, élvezd ki minden percét még. Gyors és komplikációmentes szülést kívánok. Ha túl vagy rajta, írj hogy milyen volt. Mi már a kistesó projekten dolgozunk, úgyhogy jól jönnek a friss információk is. :-)

2011. febr. 2. 16:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszi szépen! Majd mindenképpen megírom, milyen volt! :)
2011. febr. 2. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!