Mi a véleményetek dr. Bata Barnabásról? És a siófoki kórházról?
Nekem nem szimpatikus, ezért nem őt választottam.
Maga a kórházzal semmi gondd, tiszta, nem lepukkant a szülészet nőgyógyászat.
Eddig két gyereket szültem, mindkettőt Siófokon, és mindkétszer ő volt az orvosom.
A siófoki kórház rendben van. Bababarát, a kicsik végig kinn vannak, de ha kell, kitolhatóak az őrzőbe, ha pihenni szeretnél - kivéve, ha a kevésbé jó fej csecsemősök vannak, mert ők jobb szeretnek csendben beszélgetni, mint üvöltő törpék mellett.
Kétágyas, háromágyas a gyerekágy, nem lepukkant, kis éjjeliszekrény, nővérhívó, pelenkázó van. Mindegyik szobához külön zuhanyzó és wc, amit naponta takarítanak.
A kicsiknek adnak ruház, pelust, csak popsitörlőt kell vinni. Emellett te is bármikor kapsz friss kórházi ágyneműt vagy hálóinget, amikor szükség van rá.
A kaja is egész jó volt, bár nem tudnak tekintettel lenni arra is, hogy szoptatnak az anyukák, így kaptunk olyat is enni, ami aztán felfújta az összes babát, volt üvöltés estére. Viszont sokszor van gyümölcs is, és normál embernek elég az adag.
Bata Barnabás kezdettől fogva magánorvosom, részemről kedvelem, és nem volt vele problémám. Viszont sok a betege, így számíts rá, hogy időpontot pár hétre előre kell kérni - vész esetén viszont azonnal fogad, és mobilon hívható kérdés esetén. Nem bántam meg, hogy őt választottam, pedig a pletykás nyelvek szerint ő a legdrágább tarifájú Siófokon. Nekem megérte. A magánrendelője is igényes, jók a gépei, csinál 4D-t, és nem az a feleslegesen mindennel paráztató orvos.
Ha még érdekel valami, kérdezz nyugodtan. :)
nagyon fel van most kapva, de nekem nem jött be, tulajdonképpen nekem kellett diagnosztizálni magam :( mert neki fogalma nem volt róla mi bajom van, én meg bújtam a netet, majd kértem egy vérvételt, és beigazolódott a gyanúm, szóval szerintem semmivel nem jobb mint akármelyik
a siófoki kórház újszülött osztálya elég gáz (tisztelet a kivételnek, volt egy két normális) de a többség egy bunkó, ott állt az ágynál 5 percig, amíg a császáros nagy nehezen felült az ágyon, de a kezét oda nem nyújtotta volna, csak állt, és végignézte, ahogy szenved
reggel 6-kor már kiabáltak a császárosoknak, hogy azonnal rakjanak rendet, mert jön a tanár úr
amikor nem volt tejem, a babám 2 nap alatt 600 grammot vesztett a súlyából, és hiába könyörögtem sírva tápszerért, nem adtak, erre azt találtam mondani hogy akkor mi innen elmegyünk, rám akarták hívni a gyámügyet
na ennyit a siófoki kórházról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!