Vélemények a szekszárdi kórházról (szülészetről)?
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni, erről a kórházról; orvosokról, akik jelenleg is ott dolgoznak? Kit ajánlotok?
Köszönöm a válaszokat előre!
Szia.
Igaz én 2010 juniusában szültem ott de leirok pár dolgot.Sokáig nemvolt fogadott orvosom de aztán mégis lett mivel a kisfiam faros fekvésü volt és nem akartam kockáztatni.Dr Kovács Gábornál szültem,csak jót tudok róla mondani,Fiatal orvos
oppá véletlenül elküldtem:(Bocsi!Szoval fiatal orvos,halk szavú de számomra nagyon szimpatikus volt mint ember!Maga a nyugalom.A baba mama szobárol sajnos sok jót nemtudok mondani neked,sajnos ugy tapasztaltam a csecsemös növérek nem igazán segitőkészek.Két nővér volt akik ha dolgoztak gyereksirást sem lehetett hallani az osztályon!Amugy rosszat egyik orvosrol sem igazán hallottam de persze mindenkinek más és más az elvárása az adott orvosal kapcsolatban.Hirtelen igy ennyi jutott eszembe.
Ha esetleg lenne kérdésed nyugodtan irj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!