Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Győri kórházról mi a véleménye...

Győri kórházról mi a véleményetek? Milyenek a szülésnél a dokik, nővérkék?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
A dokik és a szülésznők nagyon rendesek, sok fiatal lelkes orvos van, velük nincs rossz tapasztalatom, 2szülés utan. A csecsemős nőverek viszont elég bunkók, a bababarát kórházban, igaz hogy melletted lehet a pici végig, de ha segítség kell úgy tudnak rád nézni mint a véres késre.. ami még nagyon gáz az a zuhanyzó wc allapotok igaz első babánál volt csak szernecsém hozzá az már régen volt, de akkor épp egyetlen wc működött annyi alul vérző nőre. Tavaly már a vip szobaban voltam, nekem megérte az árát a sajat fürdő meg a szép szoba, igaz második babanál már nem voltam olyan szerencsétlen hogy mit kell csinalni a babaval jól elvoltam egyedül is.
2012. ápr. 22. 23:10
 2/4 A kérdező kommentje:
ha elsőre is VIP szobát kérek az hogy műkődik?mikor kell fizetni stb.És ott segítenének ha lenne rá szükségem?
2012. ápr. 23. 11:28
 3/4 anonim ***** válasza:
ot nagyon kedvesek persze:) hisz fizetsz.. szüléskor kell kérni mikor bemész ha szabad a szoba akkor tudod csak igénybe venni, mivel ugye a szülést nem tudod pontosan mikor is lesz így előre nem foglalható. 2 szoba van azért szokott szabad lenni. Csekken kell utólag fizetni,de amíg nem mutatod be a csekked nem adják majd ki a zárójelentéseteket. 10.000 Ft6éj de bármikor átkérheted magad sima szobába, nem kell végig ott maradni csak amíg bírja a pénztárcád. Ha minden ok akkor max 3 napot vagytok bent.
2012. ápr. 23. 13:22
 4/4 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm a válaszodat:)
2012. ápr. 23. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!