A férfi, ha bent van a szülésnél, megundorodik a párjától?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
rengeteg válasz jött hasonló kérdésre nemrég
Szerintem ez attól függ a férfi már a kapcsolat elején mit érez. Egy olyan szerelmi kapcsolatnál ahol a férfi is rajongva szereti a feleségét, ilyen dolog nem fog akadály lenni, de ahol már az elején csak úgy együtt vannak, ja szeretlek édesem, ott könnyen lehet.
Férjem rajongásig szeretett mindig is. Undorodik minden véres dologtól, hiába fél családja orvos és növér, ö utál még a rendelök közelébe is menni, vértöl meg el is tud ájulni.
Mikor terhes lettem rögtön nem akartam hogy bejöjjön. Egy ilyen ember nem oda való. De ö egyre csak mondogatta hogy öt ez azért érdekli, és ö is kiakarja venni a részét belöle. ìgy keresett (ö) egy apás szülés felkészítöt, ahol szuperül megmutattak hetek alatt mindent. A bába szuper tanácsokat adott apukáknak, bemehettünk a szülöszobákra. így mikor oda kerültünk hogy szülünk már nem volt gond. Söt természetesnek érezte ezt a szitut. Tudta mit tegyen. Tudta mire van szükségem. Hátam mögött ült, onnan szorította a kezemet, és míg le nem mosdattak addig nem jött elöre. Imádta minden részét. 6 héttel a szülé sután alig vártuk már az együtt létet. Ö átmeneti állapotnak érezte ezt, amiböl felépültem, vissza nyertem alakomat, és ö ugyan olyan nönek (ha nem többnek) tekint mint elötte. Most is rajong értem.
Nem nőknek kéne erre választ adni, hanem olyan férfiaknak akik voltak már bent szülésen.
Nem minden esetben van a férfi a nő feje mellet, a párom látott mindent, és szokta mondani a babának, hogy látta ahogy a kis sündisznó hajacskája halad kifelé.
Nem undorral szokta mesélni, hanem örömmel gondol vissza a szülés pillanataira.
De hogy valójában, mit gondol azt csak ő tudhatja.
Én nem bírnám elviselni,ha bent lenne a szülésnél. Ez csak egy újabb szokás a mai fiatal asszonyoknál. Azért vannak ott a szülészek,hogy segítsenek. Engem zavarna a jelenléte.
Annak,hogy megundorodik-e,semmi köze ahhoz,hogy szereti-e a feleségét.
Azért vannak ott a szülészek,hogy segítsenek
Két szülésznő volt mikor szültem, rajtam kívül még 5-en szültek, a babák szinte egyszerre érkeztek és vagy 6-an voltak a vajúdó szobában .
Örültem, hogy a párom ott volt, mert már több mint egy napja nem aludtam és vajúdás közben sokszor elszundítottam a kimerültség miatt, mivel feküdni nem engedtek így állva dülöngéltem, ő fogott én pedig pár perceket aludtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!