Létezik olyan férfi hogy "férjnek való"?
hát, az én barátom tipikusan férjnek való. nagyon kedves, jóravaló, tanult gyerek, akkor sem csalna meg, ha egy vagon bombanővel lenne összezárva egy hétig.
néha kicsit uncsi, de alapvetően jól esik az a biztonság és szeretet, amit nyújtani tud.
Az én pasim tipikus rossz fiú, mozgalmas és pörgős mellette az élet. Pont annyira megbízhatatlan, mint amennyire szívdöglesztő. Tökéletesen alkalmatlan a "férj szerepre". Mivel még nem vágyok házasságra, családalapításra tökéletes számomra. Azonban, ha ez változna eszem ágában sem lenne ilyen férfi mellett leélni az életem, örökös aggódásban, félelemben hogy mikor csal meg. Állandóan figyelni, hogy fenn tartsam az érdeklődését különben lelép. Híznék 2 kilót már lenne 20 másik jelölt a helyemre. Folyamatos féltékenykedésben és megfelelni vágyásban stb.stb. Akkor már társra vágynék, megbízható, egyenrangú férfira. Akinek én és a családja a legfontosabb nem pedig saját maga.
Szerintem is vannak férjnek való és abszolút nem férjnek való férfiak. Egyetértek nővéreddel.
Az én Vőlegényem férjnek való. :)
Megvan benne minden amire a legtöbb nő vágyik, gondoskodás, hűség, érzelmi biztonság, törődés.
Ha összezárnák 5 dögös modell, nagymellű csajjal tudom akkor sem csalna meg és ez nekem nagyon nagy piros pontot ér!
És összesereglettek a komplett női nemben csalódott férjnek való pasik. :)
Nade uraim... nektek is jogotok és érdeketek is, hogy megismerjétek a nőt, mielőtt belezúgtok/elveszitek/gyereket csináltok neki. Nos, akkor miért nem teszitek?
A - férjnek való - párom mondta a következőt: "A világ megoszlott és nem feltétlenül nemek szerint." Hatalmas igazság van benne, messze túlmutat az idióta sztereotípiákon, miszerint minden nő k.rva és minden férfi érzéketlen tapló. Talán gondolkozzunk el ezen...
Természetesen vannak férjnek/feleségnek való emberek. Sajnos sokszor pont a nem megfelelő emberrel kötik össze az életüket, talán pont a nagy szívük miatt, ami kifejezetten káros, ha naivsággal párosul.
Nálunk a következő a felállás: én feleségnek való vagyok, a párom meg férjnek való. Mégsem unatkozom mellette. Humoros, jóképű, okos. Emellett megbízható, szeretetreméltó, megértő, önzetlen és figyelmes.
Attól, hogy ritka, még létezik. És attól, hogy ő ilyen, nem fogom kihasználni, sőt, még jobban megbecsülöm. Az ő fajtája nem terem minden bokorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!