Mi a véleményetek arról, hogy egy férfi sír?
A párom pont ilyen, és imádom érte, mert ki tudja mutatni az érzéseit, és kivagyok azoktól az emberektől, akik azt vallják, hogy a férfiak márpedig ne sírjanak.
Ők is emberből vannak, érzésekkel és ennyi
23/L
Hát,lehet,hogy le leszek pontozva.Lehet ,hogy emberek, sőt biztos!:))
De nekem furcsa lenne, ha a férjemet könnyezni látnám egy megható filmen,vagy elkeseredésében,megbántottságában...
Biztos ,hogy együtt éreznék vele,mivel jómagam nagyon érzékeny vagyok.
De számomra nem lenne " férfias" többé...
Szerintem gyenge idegzetű az a férfi,aki ilyenen sír....
Tragédia -.-.
Ők is emberek, hadd sírjanak. Amúgy ezért halnak meg előbb a ffiak, mert "sírni szégyen", így nem tudják kiadni a feszkót, csak marcangolják magukat.
Szerintem tök "jó" dolog, már az is nagy lépés, hogy fel meri vállalni a párja előtt, nekem egy milliomoddal sem lenne kevesebb tőle, sőt, épp ellenkezőleg, nagyon tisztelném érte. :)
Az már más kérdés, hogy engem pl. nem látna sírni, mert nem bőgök mások előtt... egyedül végigbőgöm a Gyűrűk Urát, de ha más is nézi velem, akkor csak nyeldeklek nagyokat :) Tök gáz.
Erről nekem egy filmjelenet jut eszembe.
Azt hiszem én is így viselkednék mint a filmben a nő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!